Gå videre til innhold
Ford i Genève skal avduke nye Vignale-modeller og enda flere høyytelsesbiler

Pressemelding -

Ford i Genève skal avduke nye Vignale-modeller og enda flere høyytelsesbiler

Ford vil avduke nye modeller i Premium-serien Vignale og en ytterligere utvidelse av programmet av høyytelsesbiler på årets internasjonale bilutstilling i Geneve.

Ford bruker sin stand tirsdag 1. mars til å vise den utvidede Vignale-serien med sitt unike design og avanserte teknologier.

Ford Europas toppsjef, Jim Farley, vil lede pressekonferanse på Fords stand i Hall 5, PalExpo, tirsdag 1. mars kl. 12.00.

Ford Vignale-modellene vil få selskap på Fords stand av et utvidet program av Fords høyytelsesbiler fra 2. mars, der også nye Ford Kuga vil gjøre sin bilutstillingsdebut.

Fords digitale pressemappe for bilutstillingen i Geneve finner du her: http://geneva2016.fordpresskits.com - fra 29. februar kl. 20.00.

Norske pressemeldinger finner du på Ford Norges presseportal her: http://www.mynewsdesk.com/no/ford.

Fords informasjonsdirektør Anne Sønsteby vil være tilstede på Fords stand i Geneve og kan nås på mobil/SMS 905 10 518 eller email: asonste1@ford.com.

# # #

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no