Gå videre til innhold
Ford lanserer ny S-MAX-generasjon med meget gode priser - også på modeller med firehjulstrekk.

Pressemelding -

Ford lanserer ny S-MAX-generasjon med meget gode priser - også på modeller med firehjulstrekk.

For mer informasjon og flere bilder se; http://s-max.fordpresskits.com/

---------------------------------

Når Ford nå starter salget av den nye S-MAX-generasjonen skjer det med svært konkurransedyktige priser. Startprisen på S-MAX i Trend utstyrsnivå med en 2.0 TDCi dieselmotor med 120 HK er kr. 361.000.

Det høyeste utstyrsnivået Titanium får du for et pristillegg på kun kr. 11.000 og da får du i tillegg 17’’ aluminiumsfelger, DAB+ radio/CD med SYNC 2 (8’’ skjerm), 10.1’’ instrumentdisplay i farger, Lyddempende vinduer på fører- og passasjersiden, Filskifteassistanse med filskiftevarsler, Føreroppmerksomhetsovervåkning, Automatisk nær- og fjernlys og LED kjørelys. Startprisen på Titanium vil være kr. 402 000 med en 2.0 TDCi dieselmotor med 150 HK og manuell girkasse. Kombinasjonen av Titanium og iAWD vil i tillegg ha som standard Adaptiv Cruisekontroll.

Kunder som ønsker et sterkere motoralternativ og Powershift automatgirkasse kan velge en 2.0 TDCi, 150 HK dieselmotor for kr. 422.000. Og nå tilbys også S-MAX med AWD i to forskjellige versjoner; en 2.0 TDCi, 150 HK manuell til kr. 442.000 og en 2.0 TDCi Powershift med 180 HK til kr. 487.000 for de som ønsker kombinasjonen AWD og automat.

Ledelsen hos den norske Ford-importøren legger ikke skjul på sine ambisiøse forventninger til neste generasjon Ford S-MAX - en av Norges mest populære familiebiler for de som trenger god plass.

- Vi er overbevist om at disse prisene er meget gode nyheter for alle som vurderer å kjøpe en sporty familiebil med masse plass, fleksible løsninger og mulighet for 7 seter, sier markedsdirektør Geir Haugaard i Ford Motor Norge. - Tilbakemeldingene, både fra kunder av dagens generasjon av S-MAX og potensielle kunder av nykommeren, tyder på at svært mange har store forventninger til denne lanseringen, sier Haugaard.

- Det er neppe bare de gunstige prisene som vil trekke oppmerksomhet til nye S-MAX, mener markedsdirektøren. Nye S-MAX er den mest avanserte Ford-modellen som noensinne er lansert, av tilgjengelig teknologi kan blant annet nevnes:

Intelligent Hastighetsbegrenser: S-MAX er den første bilen på verdensbasis som kan leveres med Intelligent Hastighetsbegrenser, en ny teknologi som avfotograferer trafikkskilt og justerer farten slik at sjåføren holder seg innenfor gjeldende fartsgrense.

Antikollisjonsassistent med fotgjengeroppdagelse for å unngå personer i veibanen – systemet kobler automatisk inn bremsene dersom sjåfør ikke reagerer på advarselen.

Ford`s adaptive LED frontlysteknologi med dagslyslignende lys hvor lysvinkler og intensitet justeres automatisk ut fra kjøreforholdene. Helt nytt på S-MAX er at LED lysene nå også har blendefrie fjernlys og tillater føreren å ha så mye fjernlys som mulig til enhver tid uten å blende annen trafikk.

Parkeringsassistent med funksjonalitet for vinkelrett parkering og automatisk lukeparkering uten at sjåføren behøver å røre rattet.

AWD – Fords intelligente firhjulstrekksystem lanseres på Ford S-MAX, dette til stor glede for norske bilkjøpere.

Nye S-MAX er et bevis på at en fleksibel familiebil også kan være elegant, teknologisk avansert og med mye kjøreglede. Den første S-MAX-generasjonen ble kåret til Årets Bil i Europa i 2007 og er hittil solgt til over 400.000 europeiske kunder, og i Norge er det pr. idag 12.530 S-MAX.

En populær bil har blitt enda bedre, og med særdeles konkurransedyktige priser og ikke minst AWD ligger alt til rette for at Nye S-MAX vil bidra til ytterligere vekst for Ford, avslutter Geir Haugaard.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no