Gå videre til innhold
Ford S-MAX Vignale klar for salg

Pressemelding -

Ford S-MAX Vignale klar for salg

For mer informasjon, flere bilder, videoer etc. se; http://www.fordmedia.eu/project/ford-vignale/

--------------------------

De norske Ford-forhandlerne har nå startet forsalget av S-MAX Vignale, en ny flaggskipmodell i Ford Vignale porteføljen. Ford Vignale-modellene skiller seg ut med unike designdetaljer, håndverk av ypperste klasse, høyt utstyrsnivå og en spesiell eierskapsopplevelse.

S-MAX Vignale leveres med to EcoBoost-bensinmotorer på henholdsvis 1.5- og 2.0-liter og en 2.0-liters TDCi-dieselmotor med 150, 180 og 210 HK – de to førstnevnte tilbys også med AWD.

Ford S-MAX Vignale kan leveres i en rekke utvendige farger, herunder den eksklusive perlemorsfargen Milano Grigio som er unik for denne modellen. Utvendig kjennetegnes S-MAX Vignale av en grill i heksagonmønster, 18-tommers lettmetallfelger og lekre kromdetaljer. Innvendig understrekes premium-følelsen av Windsor skinnseter tilgjengelig i to varianter; lyst Cashmere eller mørk Ebony – kombinert med unik heksagonformet søm i setene som harmonerer med mønsteret i grillen. Også instrumentpanel, midtarmlene og dørpaneler er trukket i skinn, og skaper en innbydende kupé.

Alle versjoner med dieselmotor har aktiv støykontroll og laminert glass som gir et meget støysvakt interiør.

Ford Vignale-modellene har et meget høyt utstyrsnivå og for S-MAX Vignale innebærer det blant annet metallic lakk, dynamiske LED hovedlys, 10-veis elektrisk justering av førersetet med minne, Sony lydsystem og Fords infotainmentsystem SYNC 3 med norsk stemmestyring og 8-tommers berøringsskjerm.

Det er lagt ekstra stor vekt på utstyr som gjør livet som sjåfør mer bekvemt og her kan nevnes nøkkelfritt system og et bredt spekter av sjåførassistanseteknologier som adaptiv cruisekontroll, parkeringsassistent, LaneKeeper, filskiftevarsling, føreroppmerksomhetsovervåkning og trafikkskiltgjenkjenning.

Prismessig starter Ford S-MAX Vignale på 505.000 kroner, da med 1.5-liters EcoBoost-motor med 160 HK og 6-trinns manuell giring. En modell med 2.0-liters TDCi-dieselmotor og intelligent firehjulstrekk starter på 532 000.

Ford Vignale-kundene vil også kunne glede seg over en spesiell eierskapsopplevelse – herunder en kundeservicetjeneste som er åpen 24/7, dedikert kontaktperson hos sin FordStore mulighet for hente/leveringstjeneste i forbindelse med service og spennende tilbud via Ford Vignale Owner’s club.

Om kort tid lanseres også Ford Vignale smarttelefonapp som leverer direkte tilgang til innholdet i Vignale Magazine i tillegg til en rekke nyttig informasjon, herunder GPS-aktiverte tjenester som Ford Vignale Park Me, lokalisering av Ford-forhandlere og bensinstasjoner.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Fords bilsalg i Europa økte 7,5% i 1. halvår  - og er fortsatt største nyttekjøretøymerke

Fords bilsalg i Europa økte 7,5% i 1. halvår - og er fortsatt største nyttekjøretøymerke

Ford leverte i 1. halvår sitt beste resultat på salg av personbiler siden 2010 og beste nyttekjøretøysalg siden 1993 på sine 20 tradisjonelle europeiske markeder. Fords totale salg av kjøretøy i Euro 20 økte med 7,5% til 718.700 enheter i 1. halvår, som tilsvarer en markedsandel på 7,9%. På samtlige 50 europeiske markeder*** økte Fords kjøretøysalg med 7.1%, til 807.500 enheter i 1. halvår

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no