Gå videre til innhold
Ford Vignale – det beste fra Ford

Pressemelding -

Ford Vignale – det beste fra Ford

Vignale-konseptet representerer det beste fra Ford. Modellene som bærer Ford Vignale-navnet kjennetegnes av høyt utstyrsnivå, premium håndverk og unike designelementer. I tillegg tilbys disse kundene egne tilleggstjenester for å gjøre bileierskapet så enkelt og effektivt som mulig.

Ford lanserer i disse dager Ford Vignale - et helt nytt konsept, hvor eksklusivt design og en unik eierskapsopplevelse står i sentrum. Først ut er nye Mondeo Vignale, men allerede i løpet av første halvår 2016 får den selskap av Ford S-MAX Vignale.

Ford Mondeo Vignale – eksklusivt design fra 403 000 kr.

Ford Mondeo Vignale er tilgjengelig i to karosserivarianter – sedan (4-dørs) og stasjonsvogn.

Ford Mondeo Vignale er en luksuriøs bil, som representerer det beste fra Ford. Den flotte heksagon-formede grillen pryder fronten sammen med de adaptive og intelligente LED-hovedlysene, unike 18” lettmetallfelger og Vignale-logoer som fremhever det særegne ved Mondeo Vignale. Videre vil man oppleve en svært støysvak kupè som følge av laminerte vinduer og Active Noise Control (aktiv støydempingskontroll) på dieselmodellene.

Eksklusivitet og håndverk er gjennomgående i hele interiøret. Skinn er standard på setene, og i disse finner man det samme designet som i den lekre grillen – Ford Vignales sekskantede signaturmønster. Også dashbordet, armlenet og de øvre dørpanelene er skinntrukket med et eksklusivt premium Windsor skinn.

Standardutstyret i Mondeo Vignale er imponerende. Utover de adaptive LED-hovedlysene og de eksklusive skinnsetene, finner man 10-veis elektrisk justerbart førersete med minne, Sony lydsystem med SYNC 2, stemmestyring og 8” touchskjerm, ryggekamera, 18‘’ alufelger, trafikkskiltgjenkjenning, Lane Keeper, adaptiv cruisekontroll, fotgjengeroppdagelse, avstandsvarsling, parkeringssensorer, nøkkelfritt system, og takrails på stasjonsvognen for å nevne noe. Mulighetene stopper ikke her - panoramaglasstak, 19” alufelger, elektrisk bakluke (på stasjonsvogn), varme i rattet og i baksetene, motor/kupevarmer med fjernkontroll og massasjeseter er bare noen av ekstrautstyrsmulighetene.

Mondeo Vignale fås utelukkende med toppmoderne, spreke og drivstoffgjerrige bensin- og dieselmotorer. 2.0 TDCi-motoren er tilgjengelig med to ytelser – 180 HK og 210 HK. Sistnevnte er tilgjengelig med PowerShift-automatgir, mens utgaven med 180 HK kan fås både som manuell eller PowerShift automat. Sistnevnte er også tilgjengelig i kombinasjon med Fords intelligente firehjulstrekk. Prisene for Mondeo Vignale 2.0 TDCi sedan starter på 457 000 kr og 467 000 i stasjonsvognutgave.

2.0 EcoBoost-bensinmotoren med 240 hk er en kraftig og støysvak motor med automatgir. Prisen for Mondeo Vignale 2.0 EcoBoost som sedanutgave er 540 000, som stasjonsvogn koster den 550 000 kr.

I tillegg er Mondeo Vignale også tilgjengelig i hybridvariant, med en 2,0 iVCT motor med 187 HK til kun kr 403 000.

Kundeservice i førersete

Den komplette Ford Vignale-opplevelsen tilbys hos utvalgte FordStores. Her vil det være en dedikert avdeling for Vignale-kundene; en Vignale Lounge. Egne Vignale kunderådgivere ønsker velkommen i et rolig miljø som setter en perfekt stemning for å oppleve Vignale-modellene. Den eksklusive innredningen byr på nytenkende presentasjonsmetoder og god mulighet til å fordype seg i produktene, blant annet ved hjelp av et spesielt bord med en stor berøringsskjerm. Her kan man vise produktet, konfigurere en bil etter spesifikke ønsker og se mulighetene som ligger i Vignale-konseptet.

Det er også egen dedikert kundeservice, Vignale One Call, tilgjengelig hele døgnet – dersom man skulle ha spørsmål utover FordStores åpningstid.

Når det er tid for bilens service, tilbys en hente- og leveringstjeneste – slik at man selv kan slippe å kjøre til og fra verkstedet. Velger man en utvidet service, Premium Bilpleie, vil bilen vaskes og finpusses ned til minste detalj, slik at bilen fremstår så nært opp til ny som mulig. Som en del av tilleggstjenestene som ligger i Vignalekonseptet, kan man også få gratis utvendig vask på sin Vignale.

De første bilene kommer til Norge i disse dager, og kan sees og prøvekjøres hos en av våre FordStores. Men du kan selvfølgelig også bestille Mondeo Vignale hos enhver Ford-forhandler.

Luksuriøst tilbehør

Det sterke fokuset på kvalitet er videreført i Vignale Collection, en serie tilbehør som gjør at man kan glede seg over Ford Vignale også utenfor bilen. I kolleksjonen finnes blant annet Ford Vignale Weekender, en lekker weekendbag som har vunnet den prestisjefylte IF produktdesignpris.

Materialer av ypperste kvalitet og italiensk eleganse møtes også i kolleksjonens andre produkter, eksempelvis Vignale iPhone-etui og Vignale kreditkortetui. Vignale Collection kan sees på www.vignalecollection.com.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no