Gå videre til innhold
​Fords lanseringstakt av nye produkter i 2015 vil bli blant de høyeste noensinne – nå også med helt ny Galaxy.

Pressemelding -

​Fords lanseringstakt av nye produkter i 2015 vil bli blant de høyeste noensinne – nå også med helt ny Galaxy.

Ford Europa – som i fjor registrerte sin høyeste markedsandel siden 2011 – sier at 2015 vil bli et av de travleste årene hva gjelder produktlanseringer i selskapets historie.

Blant annet er det for første gang bekreftet at en ny 7-seters Ford Galaxy kommer i salg i løpet av 2. halvår 2015 som 5. generasjon av denne modellserien. Andre nykommere i 2015 blir S-MAX, C‑MAX, Grand C-MAX, Vignale Mondeo og sist, men ikke minst nye Ford Mustang som for første gang også skal selges i Europa. Nye Ford Edge vil komme i produksjon sent i 2015, også for første gang til europeiske kunder, men vil først være i Norge i begynnelsen av 2016.

I tillegg lanseres i disse dager nye Mondeo - inkludert varianter utstyrt med intelligent firehjulsdrift, høyeffektive dieselmotorer og den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost bensinmotoren. Den nye Focus-familien vil også bli utvidet tidlig i år med en ny Focus ST og for første gang Focus ST med dieselmotor.

- I 2014 oppnådde vi - gjennom et helt nytt nyttekjøretøysortiment - å øke vår markedsandel på på nyttekjøretøy til 13,6% i 2014 - fra 8,9% i 2013, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos Ford Motor Norge - I 2015 ser vi frem til å bygge videre på dette momentet, med denne rekordlange rekken av nye personbiler. Og ikke minst vil firehjulsdrift på flere av disse modellene være avgjørende for vår vekst i Norge,  

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no