Gå videre til innhold
Ford Mondeo hybrid – nå med knallpris i Norge

Pressemelding -

Ford Mondeo hybrid – nå med knallpris i Norge

Ford Mondeo Hybrid er den første hybridelektriske personbilen Ford har bygget og solgt i Europa og Norge. Bilen vil starte på 333.000 kr. i Norge som Titanium utstyrsnivå – noe som er en meget konkurransedyktig pris for en drivstoffeffektiv, moderne og kjøreglad familebil.

Mondeo Hybrid kombinerer en spesialutviklet 2.0-liters bensinmotor med en elektrisk motor som drives av et litium-ion batteri. Til sammen yter disse 187 HK (140 HK bensinmotor og 37 HK batteridrevet) og overføres til forhjulene via en eCVT automatgirkasse . Denne kombinasjonen gir en drivstofføkonomi på 0,42 l/mil og et CO2-utslipp på 99 g/km.

- Mondeo Hybrid tilbyr kundene det beste fra to verdener, den forbedrede effektiviteten og reduserte utslipp med elektrisk motor og rekkevidden og ytelsene til en tradisjonell drivlinje, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren. – Med en rekke miljøoptimaliserte biler, som inkluderer Focus Electric og de drivstoffeffektive ECOnetic diesel- og EcoBoost-bensinmotorene vil våre kunder ha enda flere muligheter for å kunne optimalisere driftskostnadene, fastslår Haugaard.

Med den særdeles konkurransedyktige prisen på 333.000 kr. får du en høyteknologisk bil som både har fantastiske kjøreegenskaper, lavt utslipp og drivstoff-forbruk og et attraktivt design, sier Geir Haugaard.

Standard på Mondeo hybrid er blant annet kommunikasjonssysemet SYNC 2 med Nødhjelpsassistanse og 8'' touchskjerm, adaptiv cruisekontroll med parkeringssensor foran og bak, anti-kollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse, filskifteassistanse, filskiftevarsler og en unik Hybrid kjørekomputer som gir øyeblikkelig tilbakemelding på kjøremønsteret til sjåføren.

Mondeo Vignale Hybrid blir også innstegsmodellen til Ford Mondeo Vignale med startpris på kr. 403.000. Her får en i tillegg 18’’aluminiumsfelger, unike Vignale skinnseter med Vignale signaturdesign, 10-veis elektrisk justering av førersete med minne, adaptive LED hovedlys, skinntrukket dashbord, metallic lakk og unike eksteriørdesigndetaljer.

I USA er Ford den nest største produsenten av hybridkjøretøyer og har hittil bygget over 400.000 biler med denne drivlinjen.

Mondeo, som ble lansert i 1993, er hittil solgt i et antall av over 4,8 millioner enheter.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no