Gå videre til innhold
Ford slipper prisene på ny Mondeo  inklusive modellen med firehjulstrekk

Pressemelding -

Ford slipper prisene på ny Mondeo inklusive modellen med firehjulstrekk

Ford offentliggjør i dag en komplett prisliste for nye Mondeo, som viser at den rimeligste modellen – 5-dørs Trend med 115-hesters 1.6-liters ECOnetic dieselmotor og 6-trinns girkasse – får en veiledende utsalgspris på 295.000 kroner. En tilsvarende stasjonsvogn får et pristillegg på 10.000 kroner.

Bestselgerne i Norge vil trolig bli Mondeo stv. i den meget godt utstyrte Titanium-varianten med 1.6 TDCi 115 HK som får en startpris på kr. 328.000,-. Kunder som ønsker et sterkere motoralternativ og Powershift automat kan velge en Titanium stv. 2.0 TDCi 150 HK for kr. 378.000.

Nye Mondeo Titanium inneholder som standard 17’’aluminiumsfelger, DAB radio/CD spiller med SYNC, Active City Stop, filskifteassistent med filskiftevarsler, trafikkskilt gjenkjenning, føreroppmerksomhet-overvåkning, cruisekontroll, takrails, nøkkelfri adgang og start, automatisk klimaanlegg med to soner, elektrisk innfellbare speil, skiluke, sportsseter og mye mer.

Ekstra stor interesse knytter det seg til Mondeo med firehjulstrekk. Veiledende pris som Titanium, med 2.0 TDCi 150 HK og 5-dørs karosseri vil være 393.000 kroner.

Ifølge Ford Motor Norge vil produksjonen av Mondeo med firehjulstrekk starte tidlig i 2. kvartal 2015, men kontrakter kan tegnes allerede nå.

En annen spennende nyhet er Ford Mondeo hybrid, med 4-dørs karosseri, bensinmotor og batteridrift og automatgir. Her viser prislisten en veiledende utsalgspris på 368.000 kroner.

I tillegg er det viktig og nevne at nye Mondeo med 2-liters TDCi-motor nå har økt serviceintervallene fra 20.000 til 30.000 km. Dette betyr lavere kostnader, mindre tidsforbruk og større forutsigbarhet på eierkostnadene.

Markedsdirektør Geir Haugaard hos Ford Motor Norge mener det er grunn til å karakterisere nye Mondeo som den beste Ford-modellen som noensinne har vært tilbudt europeiske kunder. Med nye Mondeos overbevisende design, rikholdige utstyrsliste og konkurransedyktige priser, har vi store forventninger til hvordan nye Mondeo vil bli mottatt av bilkjøpere i denne klassen, avslutter Haugaard.

----------------------------

Vedlegger den komplette prislisten for nye Mondeo: 

http://ipaper.ipapercms.dk/Ford/NO/Pislister/Pers...

-----

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no