Gå videre til innhold
Ford viser ny S-MAX, C-MAX og Grand C-MAX på Paris-utstillingen

Pressemelding -

Ford viser ny S-MAX, C-MAX og Grand C-MAX på Paris-utstillingen

Ford viser ny S-MAX, C-MAX og Grand C-MAX på Paris-utstillingen

Ford vil vise den nye modellen av S-MAX, C-MAX og Grand C-MAX på den internasjonale bilutstillingen i Paris.

Ford vil også presentere en rekke andre viktige modeller som er nye for et europeisk publikum, inklusive den nye SUV-modellen Edge, nye Ford Mustang med europeiske spesifikasjoner og den nye høyytelsesbilen Focus ST.

Mark Fields, toppsjefen i Ford Motor Company, og Stephen Odell, Fords administrerende direktør for Ford  i Europa, Midt-Østen og Afrika vil holde en pressekonferanse  2. oktober kl. 11.45 på Fords stand i Hall 1, Paris Expo, Porte de Versailles.

En fullstendig pressemelding og ytterligere informasjonsmateriale vil finnes på http://paris2014.fordpresskits.com  fra kl. 08.00 på 1. oktober 2014.

Pressekonferansen 2. oktober vil overføres direkte på http://live.fordmedia.eu  og http://www.gofurtherlive.com.

For pressemeldinger, relatert pressemateriell, som bilder, videoer etc. se; www.fordmedia.eu  (Fords europeiske presseside) eller www.media.ford.com (Fords internasjonale presseside).

Følg  oss på twitter.com/FordEu eller www.youtube.com/fordofeurope 

http://paris2014.fordpresskits.com

http://live.fordmedia.eu

http://www.gofurtherlive.com

# # #


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no