Gå videre til innhold
Her er babysengen som etterligner bilturen for en baby!

Pressemelding -

Her er babysengen som etterligner bilturen for en baby!

For mange nybakte foreldre er en kjøretur ett sikkert kort for å den lille til å sove. Nå har Ford utviklet en ny babyseng som etterlikner bilturen for babyen.

- Mange foreldre har opplevd at en rask kveldskjøretur i bilen ofte får babyen til å sove.«The Max Motor Dreams» kan gjøre hverdagen litt enklere for mange med barn som har problemer med å sovne, sier designer Alejandro López Bravo i det spanske designstudioet, Espada y Santa Cruz. Designeren står bak den prisbelønte oppfinnelsen.

Mister 44 dagers søvn på ett år

Ifølge en britisk undersøkelse mister nybakte foreldre i gjennomsnitt 44 dagers søvn i løpet av barnets første leveår. De får bare 5,1 timers søvn hver natt. Det er nesten tre timer mindre enn de anbefalte åtte timene. Den vanligste årsaken er at barnet gråter. Nå kan en ny prototype på en babyseng fra Ford gjøre at den lille sover bedre.

Babysengen styres fra mobiltelefonen

Babysengen simulerer både bilens lyder, bevegelse og lysene som danser på utsiden av bilen på de nattlige turene. Alle funksjonene styres fra en app på en smarttelefon.

For øyeblikket er det bare denne ene prototypen som er utviklet, men etter talløse henvendelser vurderer selskapet nå å masseprodusere den søvndyssende babysengen.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no