Gå videre til innhold

Emner: Detaljhandel

Fra venstre: Konsernleder Auto 8-8, Terje Sildnes og forretningsutvikler Auto 8-8, Thomas Sildnes.

Auto 8-8 med storsatsing på Ford i Ålesund: Nytt Transit Senter og eget batteriverksted

Med åpningen av egne lokaler utelukkende for salg av Fords personbiler og nyttekjøretøy i Ålesund, forsterker Auto 8-8 nå sin satsing på merket. Et nytt Transit Senter skal også sørge for at Fords nyttekjøretøykunder i regionen får enda bedre og raskere oppfølging og service.
– Ford kommer med en rekke viktige nyheter i 2024, som er som skapt for norske forhold. Da har vi et klart behov for stø

Salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen, på prøvekjøringen av nye Transit Custom i München.

Svært god mottakelse for den norgesklare varebilbestselgeren Transit Custom

Allerede neste måned kommer de første nye variantene av Transit Custom til Norge. Så langt har interessen for den neste generasjonen av Europas mest solgte varebil i 1 tonns-segmentet vært svært bra.
– Vi gleder oss til å kunne tilby demokjøring av nye Transit Custom som har blitt bedre på alle måter – både når det gjelder plass, kapasitet, kjøreegenskaper og mye nytt utstyr. Den kommer nå også

Ford Pro og Deutsche DHL Group går sammen for mer global elektrifisert varelevering

Ford Pro og Deutsche DHL Group går sammen for mer global elektrifisert varelevering

Ford Pro og Deutsche Post DHL Group har underskrevet en intensjonsavtale for å øke bruken av elektrifiserte varebiler i den globale varetransporten. Med dette forplikter begge selskapene seg til å levere bærekraftige tjenester.
For å understreke det planlagte samarbeidet vil Ford Pro levere mer enn 2000 elektriske varebiler til Deutsche Post DHL Group i løpet av 2023. Dette vil forsterke det ve

RøhneSelmer AS og Selmer Eiendom kjøper ASKO sitt logistikkanlegg i Lier

RøhneSelmer AS og Selmer Eiendom kjøper ASKO sitt logistikkanlegg i Lier

Anlegget i Industrigata 1 er på 12.500 m2 og skal huse RøhneSelmers fremtidige service og logistikksenter for Ford i Stor-Oslo.
Med sterkt økende volumer på Ford og en forventning om videre vekst, skal RøhneSelmer samlokalisere tjenester til eksisterende og nye kunder i det store anlegget. Det blir klargjøringsfabrikk, et skade-/lakksenter, bruktbil outlet, dekkhotell, smart repair og ruteskif

Vis mer

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no