Gå videre til innhold
Her er Fords nye luksusfrakter

Pressemelding -

Her er Fords nye luksusfrakter

Nye Ford Tourneo Custom er langt mer enn en ni seters minibuss. Den kan nå by på lekkert design, luksus i massevis og teknologier som tidligere har vært forbeholdt mer premium personbiler.

- Med den nye Ford Tourneo Custom kan alle passasjerene nyte maksimal komfort. Den fleksible minibussen har blitt totalforandret, og har fått et lekkert interiør som kombinerer komforten og kvaliteten i en luksusbil med enestående plass og mange praktiske løsninger, sier Pete Reyes, vehicle line director i Ford Europa.

Den nye Tourneo Custom har fått samme trapesformede grill og dynamiske, smale frontlykter med LED-kjørelys som de nyeste personbilene i Ford-familien kommer med.

Luksuriøs innvendig

Den har fått et nytt instrumentpanelet basert på det som nylig ble introdusert i den nye Ford Fiesta. Det har et lekkert design med det brukervennlige Ford SYNC 3- systemet med tilhørende 8 tommers berøringsskjerm hvis du velger en av de høyere utstyrsnivåene.

Designet, med horisontale elementer, fremhever størrelsen og plassen innvendig. De myke materialvalgene med detaljer av krom og sort høyglansmateriale er også med på å gi følelsen av luksus og kvalitet.

Reisekomforten forbedres ytterligere med nye seter med forbedret skumpolstring og geometri for optimal støtte, samt en betydelig forbedret lydreduksjon spesielt for passasjerene i 2. og 3. seterad. Bakre setepassasjerer vil også sette pris på det mer effektive klimaanlegget som gir raskere kjøling eller oppvarming, seks USB-porter og 10-høyttalers lydsystem innstilt for en rik og balansert lyd, uavhengig av bakseteoppsettet.

Maksimal fleksibilitet

For å gi kundene maksimal fleksibilitet kan setene på andre seterad stilles inn slik at passasjerene på andre og tredje rad ser mot hverandre.Seteradene kan også stilles inn slik at alle ser i bilens kjøreretning.

Standard på de høyere utstyrsnivåene er at alle de seks setene individuelt kan felles helt ned eller fjernes fullstendig. Dette sørger for maksimal fleksibilitet uansett behov.

Personbilteknologi

Som den første i klassen kan Ford Tourneo Custom by på en intelligent hastighetsbegrenser som automatisk holder bilen innenfor de fartsgrensene bilen registrerer. Nye Tourneo Custom tilbyr også et blindsoneinformasjonssystem med varsling av kryssende trafikk når du rygger.

I tillegg er sikkerhetssystemene som er tilgjengelig i dagens Tourneo Custom videreført, som antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse, filskiftevarsler, sidevindsstabilisator og adaptiv cruisekontroll.

Under panseret sitter den helt nye dieselrevolusjonen - 2-litersmotoren Ford EcoBlue. Den leveres med 105 HK, 130 HK og 170 HK, og inntil 13% lavere drivstofforbruk enn forrige generasjon av tilsvarende motor.

Bilen blir også tilgjengelig med 6-trinns automatgirkasse i kombinasjon med 130 HK og 170 HK motor.

Kommer også i Sport-utgave og Titanium X

For å tilfredsstille alle kundegrupper kommer også nye Ford Tourneo Custom i en toppspekket Titanium X versjon som inkluderer skinn, SYNC 3 med navigasjon og ryggekamera og HID Xenon-hovedlykter som standard. Den vil også bli tilbudt som Sportutstyrsnivå med 170 HK motoren. Da kommer den med et helt unikt stylingsett, de karakteristiske Sport-stripene, 17 tommers felger og delskinn i interiøret.

Tourneo Custom vil også komme i både en kort og en lengre variant.

Bilen er klar for bestilling i Norge mot slutten av året.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no