Gå videre til innhold
Norges beste familiebil blir enda mer sporty

Pressemelding -

Norges beste familiebil blir enda mer sporty

Familiefavoritten og 7-seteren Ford S-MAX, ble i dag for første gang presentert med det sporty ST-Line utstyrsnivået. Det skjedde på Goodwood Festival of Speed i England.

Det betyr at du nå kan få ST-Line både på S-MAX, Edge, Focus, Kuga og Mondeo, og straks også på nye Ford Fiesta.

Nye S-MAX ST-Line får sportslige detaljer i eksteriøret såvel som interiøret. Med unike 18 tommers aluminiumsfelger med svarte detaljer, røde sømmmer på setene, dører, det perforerte skinnrattet og midtkonsollen, oser det sportslighet av nykommeren.

Flere bilder og mer informasjon fra årets festiva Goodwood Festival of Speed: KLIKK HER

Med sportsfjæringer

S-MAX ST-Line får også svarte innfatninger for lyktene både bak og foran, aluminiumspedaler og egne ST-Line sparkeplater. Oppsettet på bilen er pgså stivere enn de øvrige variantene da sportsfjæring leveres som standard.

De kraftigste motoralternativene du kan få inkluderer både Fords bi-turbo 210 hestekrefters TDCi-motor, og en 240 hestekrefters 2-liters bensin Ecoboost-motor.

S-MAX ST-line kommer også med Fords intelligente firehjulstrekksystem, AWD. Dette leverer sømløse overganger mellom forhjulstrekk og trekk på alle fire, avhengig av behov. AWD kan du få i kombinasjon med 150 og 180 HK dieselmotorene.

Drifting og Goodwood Hillclimb

Andre høydepunkter på årets Goodwood-festival fra Ford er supersportsbilen Ford GT og europeisk premiere for racingbilen Ford Mustang GT4. Begge deltar i Goodwood Hillclimb senere denne uken.

Også drifting-stjernen Vaughn Gittitn Jr. deltar med sin mye omtalte Mustang RTR i det første drifting-eventet festivalen noensinne har arrangert.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no