Gå videre til innhold
MØT FORD PÅ IAA - DEN INTERNASJONALE BILUTSTILLINGEN I FRANKFURT.

Pressemelding -

MØT FORD PÅ IAA - DEN INTERNASJONALE BILUTSTILLINGEN I FRANKFURT.

Velkommen til Ford på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt..

Ford avholder pressekonferanse tirsdag den 10. september kl 11.30 på Fords stand i hall 9.1
Administrerende direktør for Ford Europa, Stephen Odell, leder pressekonferansen og forteller om Fords nyheter. 

Pressekonferansen kan også følges på gofurtherlive.com eller via: http://iaa2013.fordmedia.eu

Se mer informasjon om Ford@Frankfurt her: http://iaa2013.fordmedia.eu/enhanced.htm, som oppdateres fortløpende med nyheter.

Send som e-mail Share this

Supplerende links


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no