Gå videre til innhold
Nå kan norske kunder oppgradere sine biler med Ford Performance deler!

Pressemelding -

Nå kan norske kunder oppgradere sine biler med Ford Performance deler!

Ford annonserte i dag at de vil introdusere Ford Performance deler og tilbehør i Europa. Produktene er av svært høy kvalitet, og gir kundene mulighet til å oppgradere sin Ford.

Det var i forbindelse med Essen Motorshow i Tyskland dette ble kjent.

- Ford Performance skal levere ytelse for folk flest. Bilentusiaster ønsker mer sportslig understell, økt motorytelse og å kunne personifisere bilen sin. Derfor spesialutviklet vi en produktserie som gjør nettopp dette, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge,Marius Revhaug.

Den nye Ford Performance-serien inneholder alt fra karosserideler og sett for tuning av motoren til demperoppdateringer og ren styling.Tilbehøret er utviklet i samarbeid med anerkjente spesialister som Roush, Borla, KW og Remus. Delene er grundig testet på Nürburgring Nordschleife i Tyskland og ved Fords eget testanlegg i Lommel i Beliga.

Her er et lite utvalg:

  • Ford Performance justerbart coilover-system, som kan gi inntil 40 mm reduksjon i kjørehøyde og en rekke innstillingsmuligheter på kompresjon og returdemping.
  • Ford Performance premium felger er såkalt «flow-formed» og gir en reduksjon på opptil 15% udempet masse. De er spesielt designet sammen med coilover-settet. Felgene blir tilgjengelig for Fiesta, Fiesta ST, Focus og Focus ST i størrelser fra 17’’ til 19’’.
  • Ford Performance rustfritt eksosanlegg produsert av Borla for Ford Mustang. Tilgjengelig med krom eller i høyglans svart.

Viste nytt konsept 

Ford Performance viste også for første gang i Europa det helt nye «Ford Performance Drift Stick-konseptet» - den aller første rally-inspirerte elektroniske håndbremsen, utviklet og designet for Focus RS og godkjent av Ken Block.

- Hos Ford Performance er også alle våre ingeniører entusiaster, sier Marius Revhaug.

Et utvalg av deler vil i løpet av kort tid være tilgjengelig gjennom Ford-forhandlere i Norge. Enkelte av delene eller oppgraderingssett er kun ment til banebruk.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no