Gå videre til innhold
Nye Ford Vignale-modeller avduket i Genève

Pressemelding -

Nye Ford Vignale-modeller avduket i Genève

Fords digitale pressemappe for bilutstillingen i Geneve finner du her:http://geneva2016.fordpresskits.com

-------------------- 

På den internasjonale bilutstillingen i Genève avduket Ford i dag flere modeller i sin Vignale-serie.

Ford viste blant annet den nye Ford Edge Vignale – selskapets første premium SUV-modell – og nye Ford S-MAX Vignale. Ford vil annonsere prisene for Ford Edge Vignale senere i år mens Ford S-MAX Vignale vil bli tilgjengelig for bestilling i løpet av mars.

Ford S-MAX Vignale ble vist i den eksklusive perlemorsfargen Vignale Milano Grigio og i Vignale White Platinum. Ford Edge Vignale ble vist i Vignale Ametista Scura, en lekker, brun metallic farge, samt Vignale White Platinum. Begge modeller har Ford Vignales heksagonformede signaturmønster i grillen, og nøye utformede designdetaljer som blant annet Ford Edge Vignales kromdetaljerte tåkelys, Vignale-merket i aluminium på Ford S-MAX Vignales bakluke og 19’’ polerte aluminiumsfelger på begge modeller.

Premiumfølelsen i Ford S-MAX Vignale og Ford Edge Vignale understrekes av Windsor skinnseter med heksagonmønster tilgjengelig i to varianter; lyst Cashmere eller mørk Ebony. Mørkt skinn strekker seg også over instrumentpanel, midtarmlene og dørpaneler, og skaper en innbydende kupé.

For første gang viste Ford også en 5-dørs Ford Mondeo Vignale, som kommer i salg i 2017, som et tillegg til Ford Mondeo Vignale i 4-dørs- og stasjonsvognsutgave.

Ford S-MAX Vignale, Ford Edge Vignale, Ford Mondeo Vignale og Ford Kuga Vignale får alle SYNC 3 infotainmentsystem. SYNC 3 har en ny 8‑tommers berøringsskjerm og en ny prosessor som er 10 ganger raskere enn forrige generasjon. Designet er også mer oversiktlig og mer intuitivt enn tidligere, og systemet vil være tilgjengelig med norsk stemmestyring.

Andre avanserte teknologier inkluderer Aktiv Støykontroll*, som bruker tre strategisk plasserte mikrofoner som overvåker motorstøy i interiøret og sender ut lydbølger gjennom audiosystemet for å redusere denne - og dermed forbedre lydbildet i kupéen.

Den utvidede Ford Vignale-serien vil kunne oppleves hos norske FordStores, og kan bestilles hos den enkelte kundes Ford-forhandler.

Ford Kuga Vignale Concept

Ford Kuga Vignale Concept bygger på nye Ford Kuga, og vises for første gang på bilutstillingen i Genève.

På Europeisk basis valgte nesten 4 av 5 Kuga-kunder høyseriemodeller i 2015, tilsvarende tall gjaldt også for Norge. Dette gir et godt bilde av etterspørselen etter høyt spesifiserte modeller i SUV-klassen, et segment som forventes å stå for 27% av bilsalget i Europa i 2020, mot 20% i 2014.

- Vår Ford Kuga Vignale Concept henvender seg direkte til den voksende kundemassen for luksuriøse SUV-modeller og representerer det absolutt beste fra Ford hva gjelder design, materialer og håndverk, sa Roelant de Waard, visepresident med ansvar for markedsføring, salg og servicemarkedet i Ford Europa. - Vi ser et stort potensiale for å utvide den øvre delen av Fords modellprogram, med en opplevelse som møter våre kunders voksende forventninger.

Eksklusive kundefordeler

Ford lanserer også en ny reise- og livsstilstjeneste som vil gi Ford Vignale-kundene eksklusive tilbud og tilgang til reise- og opplevelsesaktiviteter som Formel 1-løpet Monaco Grand Prix, VIP-premierer på filmfestivalen i Cannes, teaterforestillinger, konserter og sportsarrangementer, inklusive tennismesterskapet French Open.

Tjenestene leveres i samarbeid med Total Management – et globalt arrangement-, livsstil- og reisebyrå. Ford vil holde sine kunder informert via en månedlig epostoppdatering, som som starter opp denne måneden i Europa.

Ytterligere kundefordeler er Vignale Service smarttelefonapp for Apple og Android™. Appen leverer direkte tilgang til innholdet i Vignale Magazine i tillegg til en rekke nyttig informasjon, herunder GPS-aktiverte tjenester som Ford Vignale Park Me, lokalisering av Ford-forhandlere og bensinstasjoner.

- Våre kunder har høye forventninger, og de ønsker mer fra Ford. På noen modeller står høyserie Titanium-modeller for opp til 70% av salget, sier Ford Europas toppsjef Jim Farley. – Med Ford Vignale kan vi tilby dem det absolutt beste fra Ford i form av luksus og personlig service. Det er derfor vi ekspanderer fra Ford Mondeo Vignale til våre flaggskipprodukter Edge og S-MAX, etterfulgt av Kuga.

# # #


*Gjelder dieselmotorer


Android er et varemerke for Google Inc.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no