Gå videre til innhold
Som skapt for Norge: Derfor er Ford Kuga alltid mitt førstevalg

Blogginnlegg -

Som skapt for Norge: Derfor er Ford Kuga alltid mitt førstevalg

Hva gjør du når du har funnet den perfekte bilen? Jo, du kjøper den samme bilen om igjen og om igjen. Slik har Annette Dudley nærmest blitt for en Ford Kuga-ekspert å regne, og hun deler gjerne sine erfaringer.

Mens enkelte aldri finner ro, og drives fra bilmerke til bilmerke, modell etter modell, velger andre å kjøpe samme bilmerke og modell - gang etter gang. Annette Dudley fra Asker tilhører definitivt den siste kategorien. Som kunde hos RøhneSelmer Asker og Bærum er hun i ferd med å bytte til sin tredje Ford Kuga på fem år. Tidligere har hun hatt to Focuser, en Fiesta og en Ford KA. Det gir en fartstid på over 20 år hos Ford på Billingstad.

Sammen med sønnen Nicklas og hunden Stella er de på vei på tur, da vi møter dem.

Les mer om Ford Kuga her

Ford Kuga - din beste turkamerat

– Nå som den nye versjonen av Kuga har kommet, og familiens andre av slaget har vært hos oss i tre år, er tiden inne for å bytte. Det har ikke vært et tema å prøve noe annet. Etter at vi konvertertej til firehjulstrekk for fem år siden har Kuga fungert utmerket for vår del. Det var i første rekke et behov for fremkommelighet på fjellet. Tidligere måtte vi bruke kjetting for å komme opp den siste kneiken til hytta. Dessuten føles det mye tryggere med trekk på alle fire om vinteren, forteller Annette Dudley.

Hun peker også på lokal og utmerket oppfølging og service som en viktig faktor i valget.

Som skapt for det norske markedetj

Med splitter nytt interiør, nytt og tøffere utseende er nye Ford Kuga som skapt for det norske markedet.

TRIVES: Hunden Stella trives godt bak i nybilen

Flere attraktive utstyrspakker

For en meget godt utstyrt bil, med Titanium-utstyrsnivå får du blant annet både delskinn, LED kjørelys, parkeringssensor bak, navigasjon og siste generasjon av Fords infotainment-system SYNC 3. Her kan sjåføren kontrollere sin tilkoblede smarttelefon, musikkanlegg, navigasjon og klima med stemmekommandoer på norsk eller med sveipebevegelser lik de som brukes på en smarttelefon.

Nye Kuga kommer også som en mer sportslig og knalltøff ST-Line variant med blant annet sportsfjæringer og stylingsett, og i den eksklusive Vignale-utførelsen. Kuga Vignale har all luksus Ford kan by på med blant annet skinntrukket dashbord, spesiallagde luksuriøse skinnseter bare for å nevne noe.

Lengre utstyrsliste

På spørsmål om det er utstyr Annette Dudley er spesielt fornøyd med i Kuga, og om det er nytt utstyr som hun savner, kommer svarene raskt.

– Elektrisk setejustering, det er blitt et must med flere som bruker bilen. Og skinninteriør, samt stor gummimatte i bagasjerommet. Vi har hund og det gjør bilen mye lettere å holde ren. Vi har blitt vant til skiltgjenkjenning som er superpraktisk, det er ikke alltid man får med seg plutselige endringer av fartsgrenser. Etter å ha testet nye Kuga har vi også bestemt oss for å inkludere ryggekamera på neste bilbestilling. Jeg ble imponert over hvor praktisk det er. Og apropos hund, det blir automatisk bakluke som kan åpnes med et sveip av foten og ratt med varme for komfort, avslutter Dudley.

Emner

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no