Gå videre til innhold
Ford økte salget av nyttekjøretøy

Pressemelding -

Ford økte salget av nyttekjøretøy

Ford økte salget av nyttekjøretøy

Fords salg av nyttekjøretøy i Europa økte med 6,3% i 2013 og endte på en markedsandel på 9,2% - som er det høyeste nivået siden 2007. Blant årsakene her er stor etterspørsel etter nye Transit Custom, som har slått an hos nyttekjøretøykundene i Europa.

Nye Transit Custom har satt en ny standard ved å bli det første nyttekjøretøyet i denne klassen som har oppnådd 5 stjerner fra Euro NCAP og ble i tillegg kåret til «Årets internasjonale varebil 2013».  

Nye Ford Transit Connect, som lanseres på det norske markedet i disse dager, ble nylig kåret til «Årets Internasjonale Varebil 2014» og Ford ble den første varebilprodusenten som har vunnet den prestisjetunge prisen to år på rad.

Ford har nå gjennomført en fullstendig modernisering av sitt nyttekjøretøyprogram over en toårs-periode, og nye Transit Connect slutter seg til allerede lanserte Transit Custom og Ford Ranger. I 2014 lanseres 2-tonns Transit og Transit Courier, som blir den minste av Fords varebiler.

- Ford har et av bransjens sterkeste produktprogram, og vi vil i løpet av 2014 forsterke det ytterligere med et helt nytt nyttekjøretøysortiment, i tillegg til Tourneo Connect (fåes også med 7 seter), Tourneo Courier og for ikke å glemme nye Mondeo. Dette gir god grunn til stor optimisme for det nye året, sier Steve Kimber, administrerende direktør hos Ford Motor Norge.

I 2013 var Ford nest mest solgte bilmerke i Europa for 6. år på rad og Ford Fiesta er fortsatt Fords mest solgte bilmodell, foran Focus og Transit.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no