Gå videre til innhold
Fords nye Connect er best i klassen på plass og fleksibilitet.

Pressemelding -

Fords nye Connect er best i klassen på plass og fleksibilitet.

For mer informasjon, bilder, videoer etc, se; http://www.fordmedia.eu/

Nye 5-seters Tourneo Connect og 7-seters Grand Tourneo Connect, som lanseres senere i år, vil være best i klassen både når det gjelder fleksibilitet og komfort.

Grand Tourneo Connect setter ny standard i sin klasse ved å tilby unike bakseter som raskt kan felles ned til et flatt bagasjeromsgulv kombinert med de bredeste doble skyvedører i klassen og et sammenleggbart passasjersete foran som gjør det mulig og frakte inntil 3 meter lange gjenstander inne i bilen.

Begge kjøretøyene gir fremragende fleksibilitet for aktive familier, med fleksible seteløsninger og omfattende oppbevaringsplass inne i bilen, inklusive hylle i full bredde under taket foran og oppbevaringsrom som på fly over baksetene og bagasjerommet. Det er også et skjult oppbevaringsrom over instrumentpanelet med 12 volts kontakt for mobiltelefon eller musikkspillere.

- Nye Tourneo Connect er en mester på smart utnyttelse av plassen som hjelper eieren til å få mest mulig ut av sin daglige bilbruk, i et meget rommelig interiør med fleksibel plassutnyttelse, sier Steven Kimber, adm, direktør i Ford Motor Norge.

5-seters Tourneo Connect er klassens beste med hensyn til benplass og takhøyde foran og ben- og kneplass bak. Smarte 60/40-delte bakseter kan felles helt flatt, vippes opp eller fjernes for å gi 2.410 liter bagasjeplass bak forsetene. Bagasjeplass på 7-seters Tourneo Grand Connect er 2.620 liter.

Også varebilversjonen av Fords nye Transit Connect tilbyr klasseledende lastekapasitet som gjør arbeidsdagen enklere for alle typer håndverkere, som hører til denne modellens hovedkunder.

De ekstra brede skyvedørene på siden i modeller med lang akselavstand (L2) gjør det mulig å laste en Europall inn også fra siden. En spesiell profil på toppen av skilleveggen gir en mulighet som er unik i denne klassen; nemlig å frakte bygningsplater på 2,4 x 1,2 meter i L2-varebilen.

- Vi fulgte med da yrkessjåfører lastet og losset varebilen sin for å sikre at nye Connect skulle innfri kravene, fastslår Kimber. – Den er klar for enhver oppgave, og kommer nå også med tre seter foran som er praktisk når det skal fraktes mannskap til og fra forskjellige anleggsområder.

Nye Transit Connect varebil har et totalt lastevolum på 2,9 m3 i L1 og 3,6 m3 i L2 og opptil 1000 kg nyttelast, noe som er på høyde med de beste i denne klassen.

Levering av de nye modellene starter mot slutten av 2013.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no