Gå videre til innhold
Ford priser varebilen Transit Connect og flerbruksbilen Tourneo Connect

Pressemelding -

Ford priser varebilen Transit Connect og flerbruksbilen Tourneo Connect

I disse dager offentliggjøres prisene på Connect-serien og forhåndssalget starter.

Connect-serien består av personbilen Tourneo Connect i kort versjon og Grand Tourneo Connect i lang versjon med henholdsvis 5 og 7 seter og skyvedører på begge sider. Varebilen Transit Connect kommer også i kort og lang versjon og har varerom på henholdsvis 2,9 og 3,6 kubikkmeter og maksimal nyttelast på 1000 kg. Tourneo Connect leveres i utstyrsvariantene Ambiente, Trend og Titanium og Transit Connect har utstyrsmodellene Ambiente og Trend.

Varebilen har et motorprogram som består av en 1.6-liters TDCi dieselmotor i tre effektversjoner og en 1.0- og 1.6-liters EcoBoost bensinmotor på 100 og 150 HK. Person- bilen Tourneo Connect har samme motorprogram med unntak av 150-hesters EcoBoost-motor.

Prislistene som nå er sendt ut viser at den rimeligste Tourneo Connect Trend, 1,0-liters Ecoboost med 100 HK er kr 266.400,-. 1.0-liters.EcoBoostmotoren er nå for 2. året på rad er kåret til «Årets Internasjonale motor».

Den rimeligste varebilen med samme spesifikasjoner som personbilen har en prislapp på kr. 186.300. Her kommer det et pristillegg på 1000 kroner for en 1.0-liters EcoBoost-motor.

- Reaksjonen både fra media og kunder som har studert de to nye modellene er meget positive, forteller Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge. – Ikke minst høster utseende mye ros som moderne og attraktiv og virkelig profilerende for dem som bruker kjøretøyene i næring. Vi får også mange komplimenter for kjøretøyenes funksjonalitet som lavt drivstofforbruk, god plass, kvalitet og alt det teknologiske utstyret som er tilgjengelig.

Et interessant poeng for Transit Connect og Tourneo Connect er at de begge bygger på de sterke egenskapene til Transit, som er konstruert som en meget driftssikker, komfortabel og velutstyrt varebil fra bunnen av, mens de fleste konkurrentene har utviklet en varebil basert på en personbilmodell. Forskjellene i konstruksjonsstyrke, driftssikkerhet og varighet både for Transit Connect og Tourneo Connect vil uten tvil vise seg etter noen års bruk, fastslår Kimber.  


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no