Gå videre til innhold
Fords nyttekjøretøykunder får utvidet garanti

Pressemelding -

Fords nyttekjøretøykunder får utvidet garanti

Ford styrker sin konkurranseevne ytterligere i nyttekjøretøymarkedet ved å øke garantien på sine nyttekjøretøy fra 5 år/100.000 km til 5 år/200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Utvidelsen trer i kraft på biler registrert fra og med 01.02.2016. Garantien forutsetter at service og vedlikehold utføres eksakt i henhold til Fords retningslinjer for den aktuelle modellen.

Utvidelse av garantien skjer i en periode da Ford kan registrere solid vekst i salget av nyttekjøretøy både i Norge og Europa. I Europa ble Ford nr.1 på nyttekjøretøy i 2015, og i Norge var veksten på hele 25% i 2015 i forhold til 2014. Markedsandelen på nyttekjøretøy økte fra 13,6% i 2014 til 15,2% i 2015. Alle modellene i nyttekjøretøyprogrammet kunne vise til volumvekst fra foregående år: Transit Courier +66,2%, Transit Connect +14,3%, Transit Custom +7,5%, 2-tonns Transit +179% og Ford Ranger +18,1%.

- Alle våre nyttekjøretøy er fornyet på kort tid, og de nye produktene stemmer som hånd i hanske med våre profesjonelle kunders behov, fastslår Per Gunnar Berg, adm. direktør for den norske Ford-importøren.

Et annet viktig element er uten tvil økt spesialisering innen nyttekjøretøy hos forhandlerne, med satsing på egne Transit-sentre og systematisk tilpasning av servicemarkedstjenester til de behov profesjonelle nyttekjøretøybrukere i Norge og Europa har.

Vi vil presentere flere interessante nyheter i tiden framover, blant annet en helt ny Ford Ranger. Med de nye og forbedrede produktene og nå utvidet garanti på nyttekjøretøy, regner vi med at Fords posisjon i dette markedet vil bli ytterligere styrket, fastslår Berg.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no