Gå videre til innhold
NY PÅ ALLE MÅTER: Nye Ford EcoSport har blitt ny både innvendig og utvendig. Den kommer også nå med muligheten for trekk på alle fire.
NY PÅ ALLE MÅTER: Nye Ford EcoSport har blitt ny både innvendig og utvendig. Den kommer også nå med muligheten for trekk på alle fire.

Pressemelding -

Her er prisene på nye Ford EcoSport!

Allerede nå kan du bestille det som vil bli en av Norges aller billigste SUVer med firehjulstrekk. Med nye Ford EcoSport får du en meget godt utstyrt bil med firehjulstrekk for kun 309 000 kroner.

Forrige uke startet den europeiske produksjonen av SUVen, og de første bilene er forventet levert til Norge allerede i januar neste år.

- Med nye Ford EcoSport kan vi tilby kundene våre en SUV med helt nytt interiør og utseende, i tillegg til en rekke avanserte teknologier og utstyrstilvalg som ikke har vært tilgjengelig på denne modellen før.

Forventer stor etterspørsel

For første gang kommer også EcoSport med mulighet for firehjulstrekk. Alt dette får du til en pris som få andre kan tilby. Vi vet at dette er en kombinasjon det er stor etterspørsel etter både i Norge og i Europa for øvrig, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

I kombinasjon med en ny og avansert 1.5-liters Ford TDCI 125 HK dieselmotor får du kompakt-SUVen med trekk på alle fire og det nest høyeste utstyrsnivået Titanium til 309 000 kroner. Inkludert i denne utstyrspakken er blant annet seter i delskinn, takrails i sølv, 16 tommers aluminiumsfelger, cruisekontroll, nøkkelfri start, ryggesensorer og det nye infotainment-systemet SYNC 3.

Den rimeligste varianten av nye Ford EcoSport koster 241 000 kroner. Da med den prisbelønte 1-liters EcoBoost-bensinmotoren med 125 hestekrefter i bilen, og med utstyrsnivået Trend.

Kommer i sportslig ST-Line-utførelse

Det er også første gang Ford EcoSport er tilgjengelig som en sporty Ford Performance-inspirert ST-Line-modell.

Med forhjulstrekk og 1-liters EcoBoost-motor med 125 HK får du denne fra 285 000 kroner. Ønsker du trekk på alle fire koster Ford EcoSport ST-Line 328 000 kroner. Da får du bilen med en 1.5-liters 125 HK sterk dieselmotor.

Med nye EcoSport ST-Line får du semskede skinnseter, sideskjørt, svarte takrails, kontrastfarget tak og sidespeil, 17 tommers aluminiumsfelger og en rekke andre unike detaljer både inn- og utvendig. EcoSport ST-Line har også et mer sportslig kjøreoppsett - og leveres, i tillegg til det rikholdige utstyret du får med Titanium-pakken, med det avanserte infotainment-systemet SYNC 3 med ekstra stor berøringsskjerm - navigasjon, nøkkelfritt system, aluminiumspedaler og skinntrukket sportsratt.

Robust og dynamisk eksteriør

Den nye modellen har fått et nytt mer dynamisk og robust eksteriør. Du ser tydelig bilens slektskap til Fords to andre SUVer - den mellomstore Ford Kuga og den store Ford Edge. EcoSport leveres i 12 dristige farger og en rekke tilpasningsvalg som for eksempel kontrastfargede takfarger.

Det nye interiøret er langt mer moderne og mer brukevennlig med åtte tommers berøringsskjerm, oppvarmet ratt og en rekke smarte oppbevaringsløsninger. Du kan også justere gulvet i bagasjerommet slik at du kan velge mellom 334 eller 356 liter stort bagasjerom. Eller legge ned setene flatt og få et bagasjerom på hele 1238 liter.

Mer komfort og premium lydanlegg

Innvendig har den kompakte SUVen fått nye seter som gir enda bedre komfort, enten du sitter foran eller i baksetet. Du kan velge mellom 7 forskjellige farger på interiørbelysningen for å matche humøret.

Med nye EcoSport kan du også få et helt nytt premium lydsystem fra B&O Play. Her er hele 10 høyttalere og en subwoofer spesialtilpasset kupeen i den kompakte SUV-en for å levere den optimale lydopplevelsen.

Sikrere enn noensinne

Nye EcoSport er dessuten sikrere enn noensinne. Den har kollisjonsputer foran, knekollisjonsputer for sjåføren og nye kollisjonsputer langs sidene som er designet for å bevege passasjerene i bilen vekk fra treffpunktet. EcoSport er også utrustet med nye «gardin-kollisjonsputer» for maksimal sikkerhet ved en påkjørsel fra siden.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no