Gå videre til innhold
LEGO henvender seg til barn i alle aldre med to Ford-ikoner

Pressemelding -

LEGO henvender seg til barn i alle aldre med to Ford-ikoner

– For barnet i oss arbeider Ford med LEGO for å bringe racerbanens spenning over på stuegulvet med Ford F-150 Raptor og Ford Mustang som LEGO byggesett.

- LEGO er en av verdens største leketøyprodusenter, og elskes av både barn og voksne over hele verden, sier Joe Hinrichs hos Ford. - Mange av oss vokste opp med LEGO, så dette er et drømmeprosjekt for mange av oss - også for våre ingeniører.

Mustang-settet, som består av 185 deler, inkluderer tidstavle og sjåfør. F-150 Raptor består av 664 deler, inklusive en velutstyrt garasje, tilhenger, et "juletre" fra dragracerbanen pluss et mannskap av Ford-arbeidere som vil sikre et førsteklasses resultat av innsatsen.

- Vi er virkelig imponert over de nye LEGO-settene, sier Jill Wilfert, visepresident for lisensiering og underholdning hos LEGO. - Hver LEGO-Ford forteller en historie og kan absolutt lekes med. Med disse nye settene kan ungene virkelig få utløp for sine ultimate bilfantasier, sier hun. De kan gjennomføre egne rollespill og bli LEGO- minifigurer som setter seg i noen av verdens mest fantastiske biler.

Det danske LEGO-teamet arbeidet tett med Fords lisens- og designteam for å utvikle alt fra bil til emballasje og markedsføringsmateriell.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no