Gå videre til innhold
Nye Mustang skapte stormløp på internett i Europa:  500.000 personer konfigurerte  sin egen bil i modellens første måned

Pressemelding -

Nye Mustang skapte stormløp på internett i Europa: 500.000 personer konfigurerte sin egen bil i modellens første måned

Det ble et stormløp uten like, utløst av et halvt hundreårs forventninger i Europa.

Potensielle kunder oversvømte simpelthen Fords nettsteder for virtuelt å designe, spesifisere og prise nesten 500,000 Ford Mustang-modeller i løpet av den første måneden bilen kunne bestilles i Europa - 50 år etter lanseringen.

I løpet av den første uken ble det på Fords konfigurator bygd flere Mustang-modeller enn noe annet Ford-kjøretøy. Ford Mustang-nettstedene, som gjør det mulig for interesserte å bygge og prise en Mustang til ønsket spesifikasjon hadde over 1,1 millioner besøk fra midten av januar til midten av februar.

Data for denne perioden viser at over halvparten av bilene som ble spesifisert ble utstyrt med 2.3-liters EcoBoost-motor med 314 HK. Den andre halvparten hadde 5-liters V8-motor med 418 HK. To tredjedeler ville ha manuell girkasse og når det gjaldt farger valgte 40% henholdsvis Race Red og te Black

- Stormløpet for å konfigurere en Mustang på nettet representerer 50 års oppsamlet etterspørsel i Europa, sier Steve Kimber, administrerende direktør for den norske Ford-importøren. - For mange europeere er nye Mustang bilen de har ventet på i hele sitt liv, sier Kimber.

Aldri før har Mustang vært for salg over hele verden, og den nye Mustang-modellen vil være tilgjengelig i over 100 land. De første bilene vil ankomme Norge og Europa sensommer 2015.

Ford tilbød de første 500 eksemplarene av Ford Mustang for europeiske kunder i forbindelse med fjorårets UEFA Champions League-finale i Lisboa. Over 9.300 personer registrerte seg for å få mulighet til å reservere en bil i løpet av finalekampen. De første 500 bestillingene raste inn i løpet av bare 30 sekunder.

# # #

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no