Følg Ford Motor Norge AS

​Lokale investorer starter Ford-forhandler i Hønefoss

Pressemelding   •   mar 02, 2016 12:00 CET

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og tre lokale investorer om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Hønefoss fra 1. september i år.

Jan Braseth, Arne Ørpen Sannerud og Kristian Lindstad vil fra 1. september 2016 åpne dørene med 2000 kvm for Ford i Gigstadsveien i bilbyen på Eikli i Hønefoss.

Frem til åpning vil dette moderne anlegget bli ytterligere oppgradert og de erfarne bransjefolkene ser entusiastisk frem til å sette i gang. Det er en «once in a lifetime» mulighet for oss å kunne starte en 100% dedikert Ford-virksomhet i dette området sier Arne Ørpen Sannerud som har lang salgserfaring innen bilbransjen. Vi gleder oss til å komme i gang sier Kristian Lindstad som har 16 års erfaring fra den tekniske siden hos Ford. Ford er et svært attraktivt merke understreker Jan Braseth, modellrekken med firhjulstrekk, SUV og ikke minst rekken av flotte nyttekjøretøy passer som hånd i hanske her i Hønefosstraktene avslutter Braseth.

Kombinasjonen av kompetanse innen salg og service, sterk lokal forankring, et stort engasjement og Jan Braseth sin gründerånd og nettverk, har vært avgjørende for vår beslutning sier Per Gunnar Berg, adm. dir. for Ford Motor Norge AS.

Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.