Gå videre til innhold
​Lokale investorer starter Ford-forhandler i Hønefoss

Pressemelding -

​Lokale investorer starter Ford-forhandler i Hønefoss

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og tre lokale investorer om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Hønefoss fra 1. september i år.

Jan Braseth, Arne Ørpen Sannerud og Kristian Lindstad vil fra 1. september 2016 åpne dørene med 2000 kvm for Ford i Gigstadsveien i bilbyen på Eikli i Hønefoss.

Frem til åpning vil dette moderne anlegget bli ytterligere oppgradert og de erfarne bransjefolkene ser entusiastisk frem til å sette i gang. Det er en «once in a lifetime» mulighet for oss å kunne starte en 100% dedikert Ford-virksomhet i dette området sier Arne Ørpen Sannerud som har lang salgserfaring innen bilbransjen. Vi gleder oss til å komme i gang sier Kristian Lindstad som har 16 års erfaring fra den tekniske siden hos Ford. Ford er et svært attraktivt merke understreker Jan Braseth, modellrekken med firhjulstrekk, SUV og ikke minst rekken av flotte nyttekjøretøy passer som hånd i hanske her i Hønefosstraktene avslutter Braseth.

Kombinasjonen av kompetanse innen salg og service, sterk lokal forankring, et stort engasjement og Jan Braseth sin gründerånd og nettverk, har vært avgjørende for vår beslutning sier Per Gunnar Berg, adm. dir. for Ford Motor Norge AS.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Per Gunnar Berg

Per Gunnar Berg

Adm. dir. Ford Motor Norge +47 - 994 01 201
Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år. Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford.

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no