Gå videre til innhold
Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Pressemelding -

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år.

Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford. Dette innebærer en sterk satsning på Ford og en full separasjon mellom de to bilmerkene bedriften vil føre i fremtiden, Ford og Subaru.

Vi er meget tilfredse med å ha fått eierne av Bilbutikken med på laget. Disse er godt kjent i markedet og har bygd opp en meget solid forhandlervirksomhet med god lokal forankring i Drammensområdet. Dette er svært viktig for Ford og bidrar til god kundetilfredshet og fokus på kundenes lokale behov, sier Per Gunnar Berg, adm. dir. for Ford Motor Norge AS.

Bilbutikken AS ble etablert i 1981 av Stein Grøndal. Anlegget er bygget ut ved flere anledninger og omfatter i dag 5.000 kvm og ligger meget sentralt plassert vis a vis Gulskogen Senter, Buskeruds desidert største kjøpesenter.

Ford vil gi oss store muligheter for vekst i vårt lokale område og ikke minst en god kapasitetsutnyttelse av vår infrastruktur og organisasjon sier en fornøyd Stein Grøndal. Sønnen Anders Grøndal, en av Norges fremste rallysjåfører, er også aktiv i bedriften og han understreker at det er med stor entusiasme de nå blir Ford- forhandler.

Ford er et stort merke med betydelig potensiale og organisasjonen er svært glad for denne muligheten, sier Berit Bujordet, ansatt som daglig leder i Bilbutikken fra 2015.

RALLY: Bilbutikken AS har siden 2003 hatt eget rallyteam og har tatt hele 11 NM-gull og to VM-seire (i klasse gruppe N). Fra 2016 kjører Anders Grøndal en Ford Fiesta R5.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518
Per Gunnar Berg

Per Gunnar Berg

Adm. dir. Ford Motor Norge +47 - 994 01 201

Relatert innhold

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no