Gå videre til innhold
Ford lanserer EcoSport -  ny modell i den lille SUV-klassen.

Pressemelding -

Ford lanserer EcoSport - ny modell i den lille SUV-klassen.

For mer informasjon, bilder, videoer etc. se; http://www.fordmedia.eu/project/the-new-ford-ecosport/

-----------------------------------

Med 236 000 kroner som startpris for sin nye EcoSport kaster Ford seg for alvor inn i konkurransen om kundene i den sterkt voksende klassen for de minste SUV-modellene. For denne summen får man en EcoSport Trend med den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 HK og en omfattende utstyrsliste.

Blant utstyrsdetaljene for Trend-modellen er DAB-radio, Ford SYNC, automatisk klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, kjøreecomputer, elektriske vinduer foran og bak, alarm og oppvarmet frontrute.

Ved å legge på 13.000 kroner får man utstyrsnivå Titanium, som dermed har en startpris på 249 000 kroner med EcoBoost-motoren med 125 HK. Titanium inneholder blant annet delskinnseter, nøkkelfritt system, 16-tommers lettmetallfelger og takrails – i tillegg til Trend-utstyret. Titanium er også tilgjengelig med 1.0 liters Ecoboostmotoren med 140 HK til 259.000 kroner.

Med et friskt design, og godt utstyrte modeller til konkurransedyktige priser satser vi på å etablere EcoSport som et svært attraktivt alternativ i denne klassen, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos Ford Motor Norge. I tillegg kan vi tilby en gunstig utstyrsliste for den enkelte modellvariant og dertil kommer selvfølgelig også velkjente dynamiske kjøreegenskaper som er Fords varemerke. Salget av EcoSport i Europa økte med 50% 1. kvartal i år sammenlignet med 1. kvartal 2015, noe som ytterligere bidrar til optimisme for den minste av Fords SUV’er på det norske markedet, fastslår Haugaard.

Ford regner med at leveringen av EcoSport til norske kunder som bestiller nå kan starte i løpet av sommeren 2016.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no