Gå videre til innhold
Ford Kuga møter høsten med utvidet produkttilbud, nå også med forhjulsdrift

Pressemelding -

Ford Kuga møter høsten med utvidet produkttilbud, nå også med forhjulsdrift

Ford åpner høstsesongen med flere spennende nyheter for SUV-entusiaster. Ford Kuga vil for første gang bli tilgjengelig med både for- og firehjulsdrift. Det betyr at prisen for den rimeligste høyutstyrsmodellen Titanium er kr. 310.000.

Totalt består Kuga-serien av tre utstyrsvarianter; Trend, Titanium og Titanium X. Innstegsmodellen Trend er tilgjengelig med firehjulsdrift, med en startpris på 376.00 kroner. Titanium og Titanium X kan leveres med både firehjuls- og forhjulsdrift med 2.0-liters 120 HK dieselmotor kombinert med 6-trinns manuell girkasse, der den rimeligste modellen er meget konkurransedyktig priset til kun 310.000 kroner.

I tillegg til 2-litersmotoren med 120 HK består motorprogrammet til Kuga av en 2.0-liters dieselmotor med 150 HK og 180 HK, og en 1.5-liters bensindrevet EcoBoost-motor med 182 HK.

Blant andre nyheter på 2016-modellen av Kuga er standardisering av DAB-radio, og at kommunikasjonssystemet SYNC 2 med 8-tommers berøringsskjerm blir tilgjengelig. SYNC 2 er Fords kommunikasjonssystem med enkel stemmestyring av sentrale funksjoner og handsfree betjening av telefonen. Systemet inneholder også en nødhjelpsassistanse som er utviklet for automatisk å ringe opp lokal redningstjeneste etter en ulykke - på riktig språk i forhold til det landet bilen måtte befinne seg i, og oppgir hvor bilen befinner seg rent geografisk.

- Kuga har slått meget godt an blant bilkunder rundt om i Europa, og vi er overbevist om at tilgjengeligheten av forhjulsdrift - og til svært konkurransedyktige priser - vil trekke til seg nye kunder i Norge, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren.

- Det som utvilsomt vekker interesse er kjøregleden, også av denne Ford-modellen, et utstyrsnivå som dekker det vi vet er viktig for våre kunder, og et sportslig design, fastslår Haugaard.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no