Gå videre til innhold
Ford vant internasjonale priser for dynamiske egenskaper

Pressemelding -

Ford vant internasjonale priser for dynamiske egenskaper

Ford har vunnet de to prisene «The Dynamics Team of the Year» og «Dynamicist of the Year», som deles ut i regi av tidsskriftet Vehicle Dynamics International.

Fords avdeling for kjøretøydynamikk vant for utviklingen av Fords kjøretøy, inklusive B-MAX, Kuga, Focus ST og Fiesta ST. Ford Team RS spesialist på dynamiske egenskaper, David Put – hovedrolleinnehaveren i videoen Ford Fiesta ST versus legendary Lommel Track 7 –  fikk prisen «Dynamicist of the Year» for sitt arbeid på Focus ST og Fiesta ST.

Juryen, biljournalister fra forskjellige kanter av verden, la vekt på Ford-teamets fremragende arbeid innen alle kjøretøyklasser”, med kjøretøy som er “ reaksjonsvillige og en ubetinget nytelse å kjøre”, og Puts bidrag med “styrefølelse og presisjon som gir bilene en helt egen signatur”.

Prisene gis for de beste idéene, teknologisk innovasjon og fremskritt innen utvikling av kjøretøydynamikk.

- Ford har satt kjøreegenskaper og kjørekomfort i sentrum for sin produktutvikling i mange år nå, uansett om bilen er en praktisk familiebil eller en sprek høyytelsesbil, sier Graham Heeps, redaktør for Vehicle Dynamics International. – Vår jury består nå av biljournalister fra 19 land og deres stemmegivning viser at Ford nå høster fruktene av dette arbeidet på markeder over hele verden.

Ford har forpliktet seg til å levere kjøretøy med høy kjørekvalitet og kjøreglede som en del av selskapets globale DNA, og er den første bilprodusenten som to ganger har vunnet begge prisene siden de ble lansert i 2008.

- Hos Ford står dynamiske egenskaper i sentrum for produktutviklingen, sier Steve Kimber, administrerende direktør for Ford Motor Norge AS. – Priser som de vi nå har fått er bevis på at innsatsen blir lagt merke til og verdsatt, og dokumenterer at Ford virkelig lever opp til sitt motto Go Further for å levere kundene den beste kjøreopplevelsen.

- Å gi en bil den størst mulige kjøregledefaktoren er både en utfordring og noe som gir mye glede. Du vet at du har den rette formelen når du ikke ønsker å sette fra deg bilen etter endt kjøring, sier David Put, et sentralt medlem i teamet som arbeider med å forsterke de dynamiske egenskapene på Fords biler.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no