Gå videre til innhold
Nye Transit Courier fra Ford har allerede blitt svært populær blant norske varebilkjøpere.

Pressemelding -

Nye Transit Courier fra Ford har allerede blitt svært populær blant norske varebilkjøpere.

For mer informasjon om Transit Courier se; http://transitcourier.fordmedia.eu/enhanced.htm

Ford lanserte nylig Transit Courier som er en del av nyttekjøretøyfamilien Transit, og er familiens minste og nyeste medlem. - Transit Courier mer enn innfrir i et marked med økende etterspørsel etter kompakte varebiler med personbilkomfort. Nye Courier har raskt blitt en svært populær bil for norske varebilkjøpere, med allerede over 600 bestilte biler, sier salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Til tross for sin kompakte størrelse er det ikke gjort noen inngrep i karosseriet for å tilpasse varerommet etter norske myndigheters varebilkrav.

Nye Transit Courier er en sikker varebil med blant annet 6 kollisjonsputer og en rekke avanserte ESP-funksjoner som; bakkestartassistanse, antispinn, stabilitetskontroll, veltebegrenser, tilhengerstabilisator, nødbremseassistanse og nødbremsvarsling som standard.

Euro NCAP tester ikke varebiler, men som en personbil er Courier tildelt 4 stjerner av Euro NCAP, noe som gjør Courier til den sikreste bilen i dette segmentet. 

For å sikre at Transit Courier har gjort seg fortjent til Transit-navnet har den gjennomgått den mest omfattende testingen av noe kjøretøy i denne klassen. Dette innebærer blant annet testing av fullastet bil 24 timer i døgnet i 6 måneder - som tilsvarer bruken av bilen gjennom 10 år.  

Courier leveres med DAB+ radio som standard. Det er ytterligere mulighet for å bestille kommunikasjonssystemet SYNC med nødhjelpsassistanse – som automatisk ringer opp nærmeste nødhjelpssentral og forteller at uhell har oppstått og hvor bilen befinner seg. I tillegg kan det bestilles ryggekamera, navigasjon og automatisk klimaanlegg. Nye Courier leveres også med et sort vindu i skilleveggen og vindu bak som standard, samt mulighet for vindu i 2. og 3. rad for optimal sikt i et urbant miljø.

Transit Courier tilbys med effektive Duratorq dieselmotorer som leverer klassens laveste forbruk med 0,39 l./mil og et CO2-utslipp på kun 100 g/km. Den er også tilgjengelig med Fords prisbelønte 1.0-liters Ecoboostmotor - som 3 år på rad har blitt tildelt prisen for Årets Internasjonale Motor.

Med fornyelse og oppgradering av hele nyttekjøretøysortimentett, kan vi fastslå at vi nå har det bredeste og beste nyttekjøretøyprogrammet vi noensinne har hatt - som møter nyttekjøretøykundenes ønsker og behov. Vi føler oss derfor overbeviste om at den salgsveksten vi har hatt de siste månedene vil fortsette, også med tanke på at vi nå etablerer mange nye Transit-sentre med spesialisering innen nyttekjøretøy avslutter en entusiastisk salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge, Johnny Løvli.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no