Gå videre til innhold
Salgsbyks for Ford i juni

Pressemelding -

Salgsbyks for Ford i juni

For den norske Ford-organisasjonen ble juni en vitaminsprøyte. Da strek ble satt for juni-salget viste tallene fra Opplysningsrådet for veitrafikken at Ford hadde tatt 9,9% av personbilsalget, som er 1,5 %-poeng opp i forhold til måneden før, og ga en klar 3. plass på salgsstatistikken. Totalt sett, alle biltyper under ett, hadde Ford en markedsandel på 9,1%, som er ett prosentpoeng over mairesultatene.

- Det er mange grunner til Fords gode junisalg, sier salgsdirektør Per Gunnar Berg i Ford Motor Norge. - For det første har vi en produktportefølje som er bedre enn noen gang før, vi har etablert et prisnivå som skaper kjøpslyst hos kundene – og vi har hatt vellykkede lanseringer av ny Ford Kuga, Fiesta, B-MAX og Transit Custom.

Alt dette har skapt en positiv oppmerksomhet rundt Ford-navnet, som igjen har ført til økt salg. Ikke minst har vi fått mye positiv tilbakemelding fra kundene på Fords nye pris- og produktstrategi i Norge, der komponering av ønsket bil er blitt enklere for kundene og prisene svært konkurransedyktige, fastslår Berg.

Han minner også om at Ford vil lansere en rekke spennende nyheter i månedene fremover, og trekker spesielt frem elektrisk Focus som allerede har startet sitt forhåndssalg og ny Transit Connect som begge vil være svært viktige for det norske markedet.

I tillegg er en situasjon som førte til leveringsvansker for de største Ford-modellene – Mondeo, S-MAX og Galaxy – løst, noe som også har gitt positive resultater på registreringsstatistikken, avslutter Berg.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no