Gå videre til innhold
Ford åpner offisielt for søknader om kjøp av superbilen Ford GT

Pressemelding -

Ford åpner offisielt for søknader om kjøp av superbilen Ford GT

Kunder som håper å kunne eie den nye superbilen Ford GT kan fra i dag søke om å få kjøpe den på det offisielle nettstedet FordGT.com.

Den begrensede produksjonen av nye Ford GT har inspirert Ford Performance til å skape en unik, kundefokusert opplevelse i prosessen frem mot valg av kjøpere av den nye superbilen.

- Kjøpsprosessen for Ford GT er like unik som vår nye superbil, sier Henry Ford III, global markedssjef for Ford Performance. - Vi opplever at GT-kundene er svært gode ambassadører for Ford, og vi ser frem til å gi dem en service som er like spesiell som selve bilen.

Ford GT er den mest avanserte produksjonsbilen Ford noensinne har tilbudt sine kunder, og er et innovativt utstillingsvindu for Fords varemerke.

Søkere som får tilbud om kjøp vil bli kontaktet og gitt en unik og skreddersydd opplevelse ved hjelp av Ford GT Concierge Service, forteller Henry Ford III

Ford GT-nettstedet tilbyr også forbrukerne en mulighet til å bygge sin egen drømmeversjon av Ford GT og dele den med verden gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram.

Ford GT vil bli en av de mest sjeldne produksjonsbilene fra Ford noensinne. Produksjonen er begrenset til 250 enheter pr.år, og den første bestillingsperioden dekker de to første produksjonsårene - altså 500 biler.

Den nettbaserte søknadsprosessen for nye Ford GT er åpen frem til 12. mai 2016 kl. 23:59. I mellomtiden kan du gå til FordGT.com og bygge din egen Ford GT.

# # #

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no