Gå videre til innhold
Ford lanserer sportslig ST-Line. Fiesta ST-Line og Focus ST-Line er tilgjengelige for bestilling.

Pressemelding -

Ford lanserer sportslig ST-Line. Fiesta ST-Line og Focus ST-Line er tilgjengelige for bestilling.

Flere bilder til saken og med høyere oppløsning se link:  http://adobe.ly/1VbzfX8

----------------------------------

Ford presenterte i dag ST-Line, en ny modellserie med biler som kjennetegnes av sportslig styling inspirert av Ford Performance, og som er tilgjengelige med et bredt spekter av motorer, inkludert Fords prisvinnende EcoBoost-bensinmotor.

Fiesta ST-Line starter på kr 211 000 og Focus ST‑Line starter på kr 268 000 – begge tilgjengelig for bestilling allerede nå.

ST-Line-modellene kjennetegnes av et sportslig eksteriør- og interiørdesign som er inspirert av Fiesta ST og Focus ST. Dette er med andre ord modeller som henvender seg til kunder som ønsker seg det sportslige imaget til Fords ST-modeller, men som ikke trenger ytelsene som leveres til de optimaliserte ST-modellene. Prisene på ST-Line er betydelig lavere enn på en ST-modell, og dermed attraktive og tilgjengelige for et bredere publikum.

Både Focus ST-Line og Fiesta ST-Line tilbys med en rekke kraftige motorer - inklusive Fords flere ganger prisvinnende 1.0-liters EcoBoost-bensinmotor – og med utstyr som sportsfjæring, unike lettmetallfelger, sportsseter, sportsratt, aluminiumspedaler og ikke minst design med ST-identitet.

- Med vår nye ST-Line-serie kan enda flere av våre kunder oppleve biler med sportslig utseende og kjøredynamikk inspirert av vårt mest spennende Ford Performance-program noensinne, herunder Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Fiesta ST200, Mustang og superbilen Ford GT, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren.

- I år regner Ford med å selge 40.000 høyytelsesbiler i Europa, en økning på 50% sammenlignet med 2015. Resultatet i 2015 viste også en tydelig vekst, og endte 61% over resultatet i 2014, opplyser Haugaard.

Tilgjengelig i både 3- og 5-dørsversjoner er Fiesta ST-Line en sportslig nykommer til Europas bestselgende småbilserie i Europa. Focus ST-Line som 5-dørs og stasjonsvogn forsterker ytterligere appellen til denne populære familiebilen.

Kraftige og effektive motorer

Nye Ford ST-Line er kun tilgjengelig med motorer som passer til de forbedrede dynamiske egenskapene fra sportsunderstellet.

Fiesta ST-Lines motorprogram består av 1.0-liters EcoBoost-bensinmotorer med 100 og 140 HK med manuelt gir, og 1.0-liters EcoBoost med Powershift automatgir.

Focus ST-Line tilbys med bensinmotorer fra 125 til 182 HK med manuell og automatgir, og en 1.5-liters TDCi-dieselmotor med 120 HK og med manuell og PowerShift automatgir.

- Nye Fiesta ST-Line og Focus ST-Line vil tilby kundene en mulighet for å oppleve den berømte kjøregleden i Fords biler i en spennende og økonomisk mer oppnåelig pakke med et bredt spekter av motorer – og vi kommer med ytterligere to andre modeller senere i år, lover Haugaard. 

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no