Gå videre til innhold
Ford reduserer prisen på Fiesta.

Pressemelding -

Ford reduserer prisen på Fiesta.

Med en prisreduksjon på 23.000 kroner på samtlige modellvarianter - inklusive høyytelsesbilen Fiesta ST - regner Ford med å heve kjøpsappellen for Fiesta-serien blant norske bilkjøpere.

- Fiesta, som er Europas mest kjøpte småbil, har en rekke attraktive egenskaper og et stort utstyrsspekter. Ford Fiesta har også i mange år vært en svært populær bil hos norske bilkjøpere som er opptatt av «mye bil for pengene». Ved at vi nå senker prisen med 23.000 kroner på samtlige modellvarianter vil den igjen kunne havne øverst på handlelisten hos et betydelig antall norske bilkjøpere, sier Per Gunnar Berg, salgsdirektør hos den norske Ford-importøren.

Med den gjennomførte prisreduksjonen får rimeligste Fiesta-variant – en 5-dørs Fiesta Trend med 1-liters bensinmotor og 5-trinns girkasse – en veiledende utsalgspris på 154.000 kroner og Fiesta ST får en startpris på kr. 299.000. 

En annen nyhet i Fiesta-serien er at Ford nå standardiserer Applink som en del av stemmestyringssystemet SYNC. Med Applink vil en rekke av de appene mange har på mobiltelefonen sin kunne bli tilgjengelig gjennom bilens elektroniske system og aktiveres med stemmen. En annen del av SYNC er Nødhjelpstjenesten, der den lokale redningstjenesten automatisk ringes opp og varsles dersom bilen utsettes for et sammenstøt der en kollisjonspute løses ut.

Prisreduksjonen på Fiesta-serien er gjennomført med umiddelbar virkning.


Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Ford selger en Fiesta hvert 2. minutt: Ford Fiesta er mest solgte småbil i Europa.

Ford selger en Fiesta hvert 2. minutt: Ford Fiesta er mest solgte småbil i Europa.

Ford Fiesta var Europas mest solgte småbil i mars og i de tre første månedene av 2013 i henhold til ferske tall fra JATO Dynamics, verdens ledende leverandør av automotive data. Europeiske kunder kjøpte Fiesta i et tempo på en bil hvert 100. sekund basert på 41.600 i mars og 77.800 i løpet av de første tre månedene. Ifølge JATO er det 14.000 enheter mer enn dens nærmeste konkurrent.

Ford starter produksjon av nye Fiesta ST. Raskeste produksjons-Fiesta klarer 0 til 100 på under 7 sekunder

Ford starter produksjon av nye Fiesta ST. Raskeste produksjons-Fiesta klarer 0 til 100 på under 7 sekunder

Ford har startet produksjonen av nye Ford Fiesta ST – den første produksjons-Fiesta som klarer 0 til 100 km/t på under 7 sekunder. Nye Fiesta ST er utviklet av Ford Team RS, den europeiske avdelingen av Fords globale team for høyytelsesbiler, og har en 1,6-liters EcoBoost bensinmotor, som når 0-100 km/t på 6,9 sekunder ved hjelp av 182 HK og 240 Nm dreiemoment. Topphastighet er 220 km/t.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no