Gå videre til innhold
Ford vil vise ny bil og nye teknologier på  Mobile World Congress i Barcelona.

Pressemelding -

Ford vil vise ny bil og nye teknologier på Mobile World Congress i Barcelona.

Ford vil introdusere en ny bil for Europa og nye og avanserte teknologi på verdenskongressen «Mobile World Congress» - som åpner i Barcelona 22. februar.

Ford President og CEO Mark Fields vil annonsere nyhetene på en pressekonferanse 22. februar kl. 14.00 i Auditorium 1, Hall 4, Conference Village.

Ford deltar på verdens største kongress for mobile tjenester og produkter for 5. år på rad. Kongressen hadde i fjor 94.000 besøkende fra 200 land.

I år vil Mark Fields blant annet rette søkelyset mot utviklingen av mobilitet, konnektivitet, kundeopplevelser og selvkjørende biler.

Også Ken Washington, Vice President, Ford Research and Advanced Engineering, vil delta på kongressen, blant annet for å offentliggjøre vinnerne av Ford Smart Mobility Game Challenge.

Konkurransen ble utlyst på Gamescom i fjor, og inviterte programmerere til å utvikle konsepter som kan bidra til å inspirere mobilitetsløsninger.

Fords digitale pressemappe for Mobile World Congress fra 22. februar http://mwc2016.fordpresskits.com.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no