Gå videre til innhold
Ford og Bang & Olufsen vil revolusjonere lydopplevelsen i bil med B&O Play

Pressemelding -

Ford og Bang & Olufsen vil revolusjonere lydopplevelsen i bil med B&O Play


Mer enn en av tre bilkjøpere mener lyd er avgjørende når de velger bilmerke. Fra neste år får Fords modeller spesialtilpassede og eksklusive lydanlegg fra premiummerket Bang & Olufsen.

Samarbeidet som er inngått mellom eieren av Bang & Olufsen, den amerikanske lydspesialisten Harman og Ford skal revolusjonere lydopplevelsen i bilen. B&O Play Sound System skal spesialtilpasses og rulles ut i Fords modeller, med start fra neste år.

– Kundene forteller oss at de setter pris på høy kvalitet på lydopplevelsen i bilen. Vårt samarbeid med Harman hjelper oss med å oppnå dette. Dette er bare en av mange eksempler på hvordan vi skaper et mer engasjerende førermiljø for våre kunder, sier Ford Motor Companys toppsjef for produktutvikling, Raj Nair.

I den store undersøkelsen «Ipsos 2016 Automotive Audio Branding study» kom det nylig frem at mer enn hver tredje nybilkjøper mener merket på bilstereoanlegget hadde en helt avgjørende betydning for hvilket bilmerke de valgte.

«Hvis kjøretøyet er utstyrt med et toppratet merke som Bose, Bang & Olufsen eller Bowers & Wilkins kan denne andelen øke til over 50 prosent» skriver Ipsos i sin oppsummering av rapporten.

Ford annonserte det nye samarbeidet under bilprodusentens årlige trendkonferanse «Further with Ford».

B&O Play-produkter bygger på mer enn 90 års arv og erfaring med produksjon av lydanlegg, med naturlige materialer, elegante design og høy kvalitetslyd som sømløst følger deg, om du er hjemme, i bilen eller ute på joggetur.

B&O Play vil også bli spesialtilpasset i alle de forskjellige bilmodellene til Ford. Høyttalere og lydanlegg vil bli tunet og avstemt slik at lyden skal bli optimal i kupeen, uavhengig av kjøresituasjonen eller hvor du sitter i kupeen.

– Ford og B&O Play er en perfekt match. De står begge for kvalitet, frihet og innovativt design. Sammen skal vi revolusjonere kjøreopplevelsen for kunder over hele verden med B & O Play, sier visepresident i Harman, Michael Mauser.

-------------------------------------

For mer informasjon, flere bilder, video etc. https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2016/09/12/ford--harman-to-revolutionize-in-vehicle-audio-experiences-world.html

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Ikke noe lys? Ikke noe problem! Fords selvkjørende forskningsbiler har sensorer som ser i mørket

Ikke noe lys? Ikke noe problem! Fords selvkjørende forskningsbiler har sensorer som ser i mørket

Forleden, etter mørkets frembrukk, navigerte en selvkjørende Ford Fusion Hybrid forskningsbil langs øde veier og gjennomførte oppgaver som ville ha vært risikable med et menneske bak rattet. Kjøringen fant sted i stummende mørke på en av Fords testbaner, og markerte neste milepæl i selskapets reise mot å kunne levere fullt ut selvkjørende biler til kunder rundt om i verden.

Ford har spesialutdannede “motorlyttere” for å  sikre at hver nye Ford Focus RS kjører feilfritt

Ford har spesialutdannede “motorlyttere” for å sikre at hver nye Ford Focus RS kjører feilfritt

Fra vinsmaking til stemming av et konsertflygel finnes det ingen erstatning for de menneskelige sansene når det gjelder å sikre at produktene innfrir de strengeste kvalitetskravene. I en verden hvor produkttesting i stigende grad gjennomføres av høyteknologisk utstyr har Ford oppdaget, at det er ingenting som kan måle seg med to gode ører for å bidra til at nye Focus RS oppnår optimale ytelser.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no