Gå videre til innhold
Nye Ford Galaxy varebil – nå også med firehjulstrekk

Pressemelding -

Nye Ford Galaxy varebil – nå også med firehjulstrekk

Den største flerbruksbilen på markedet, Ford Galaxy, er nå i salg også som varebil. Med på kjøpet kan du få automatgir, firehjulstrekk og et høyt utstyrsnivå.

- Det er ingen tvil om at dette er et tillegg til vårt nyttekjøretøyprogram som vil bli verdsatt av kunder med høye krav til komfort, image og ikke minst firehjulstrekk, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren.

Med det høye utstyrsnivået Titanium, automatgir og en drivstoffgjerrig 2-liters turbodieselmotor med 150 hestekrefter, starter prisen på svært attraktive 418.852 kroner.

To bakseterader er fjernet for å frigjøre en vareromslengde på hele 1875 mm, bredden ved dørene er 1320 mm og høyden foran er 1100 mm og bak 1050 mm. Nyttelasten er fra 710 til 760 kg.

Galaxy i varebilversjon blir levert i fire utgaver, alle med en 2.0-liters TDCi-dieselmotor: To varianter med intelligent firehjulsdrift (150 HK med manuell girkasse og 180 HK med Powershift automatgir) og to varianter med forhjulsdrift (180 HK og 210 HK, begge med Powershift automatgir).

Komfort og utstyrsmessig er Galaxy varebil i hovedsak identisk med personbilvariantene med samme utstyrsnivå. Det betyr i praksis meget lavt støynivå, kjøreegenskaper og komfort på høyt Ford-nivå og en meget rikholdig standard utstyrsliste.

Blant annet har innstegsmodellen et omfattende utvalg førerassistanseteknologier, som blindsonevarsling, filskifteassistanse, automatiske fjernlys, føreroppmerksomhetsvarsling og trafikkskiltgjenkjenning. Også infotainmentsystemet SYNC 3 er nå standard. SYNC 3 er dessuten forberedt for å kobles til smarttelefoner i bilen med Apple Carplay eller Android Auto.

Ford Galaxy er trolig den varebilen som er størst og best i sin klasse, den har best komfort for fører, samtidig som den er svært romslig i varerommet og har mye avansert teknologi. Når den nå også kommer med firehjulstrekk tror vi dette vil bli en stor suksess for Ford i tiden som kommer, avslutter Haugaard.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no