Gå videre til innhold
Nye Ford Ranger Thunder klar for Norge

Pressemelding -

Nye Ford Ranger Thunder klar for Norge

Med nye Ford Ranger Thunder får kundene et helt nytt og tøft design, i tillegg til mer utstyr på Norges og Europas mest solgte pickup så langt i år.

Den nye spesialmodellen vil være klar for levering på sensommeren, og det produseres bare 4500 eksemplarer av den. Med Ranger Thunder får du et mer eksklusivt interiør og eksteriør på vinneren av International Pickup of the Year 2020. Mye av det mest populære ekstrautstyret blir også standard på spesialmodellen, samtidig som nyttelast og hengervekt forblir like bra - som betyr hengervekt på opptil 3500 kg og nyttelast på over 1 tonn.

– Dette er en pickup med et enda tøffere utseende for de kundene som ikke er redde for å bli lagt merke til. Nye Ranger Thunder står ut i mengden. Samtidig er den like anvendelig og praktisk som den er komfortabel, stilig og tøff. Dette er en modell som vil gjøre Ranger enda mer attraktiv for flere nordmenn, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

En ferdig topputstyrt Ford Ranger Thunder vil koste fra 565 000 kroner

Prisvinnende pickup topper salgslistene i Norge og Europa

Nye Ford Ranger er så langt i år Norges klart mest solgte pickup. Også i Europa har Ranger i en årrekke vært den mest solgte pickup-modellen og i fjor ble det solgt hele 52 500 biler. Det er ny salgsrekord så langt. Salget i Norge fordeler seg mellom Ranger med 75% av salget og Performance-pickupen Ford Ranger Raptor med 25%.

For video og mer teknisk informasjon: KLIKK HER

Ranger vant også den ettertraktede internasjonale prisen «International Pickup Award 2020 (IPUA). Spesielt den drivstoffeffektive motoren, samt de avanserte førerassistanseteknologiene den er utstyrt med bidro til dette.

Rangers kraftige Bi-turbo 2-liters EcoBlue dieselmotor leverer enestående trekkraft og ytelse både ved lave og høye motorhastigheter. Sammen med Fords 10-trinns automatgirkasse, som i dag brukes i så forskjellige bilmodeller som Ford F-150 pickup og nye Ford Mustang, har du optimaliserte girskifter, enten du er opptatt av økonomisk kjøring eller ytelse.

Bygger på populære Ranger Wildtrak

Ranger Thunder bygger på Fords svært populære Ranger Wildtrak-serie og kombinerer høy utstyrsgrad med tøffe firehjulstrekkegenskaper og optimalisert arbeidskapasitet.

Nye Ranger Thunder kommer som en ferdig utstyrt og iøynefallende pickup hvor designet fremhever modellens eksklusivitet. Med lakkfargen Sea Grey, eksklusive 18 tommers svarte aluminumsfelger og Ebony Black farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene. Tøffe røde detaljer i grillen og på sportsbøylen og Thunder-logoer med en tredimensjonal effekt, er også med på å gjøre pickupen til noe helt utenom det vanlige. Ranger-logoen er utført i en matt svart farge.

LED-lyskastere med mørk innramming er også standard. Ranger Thunder kommer også med rulledeksel i sort aluminium og en helt ny lasteskiller til planet.

Eksklusive og tøffe interiørdetaljer

I det komfortable og karakteristiske interiøret får du Ebony-skinnseter med rød «Thunder»-søm. Den røde sømmen går også igjen på ratt, instrumentpanel og flere andre steder i kupeen. Svarte eksklusive tekstilgulvmatter med Thunder-logo er også standard. Det samme er terskelbelysning.

– Med Ranger XLT, Ranger Limited, Ranger Wildtrak, Ranger Raptor og nå, Ranger Thunder, har Ford den mest imponerende line-up av pickuper i Norge. Her er det noe for enhver smak og bruk. Felles for dem alle er at det er arbeidshester som får jobben gjort, og at de kan by på kjøreegenskaper og komfort som ikke står tilbake for en vanlig personbil, sier Per Gunnar Berg

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er et global selskap med hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA. Selskapet utvikler, produserer, markedsfører og har service på en rekke kjøretøy som inkluderer personbiler, SUVer, nyttekjøretøy, lastebiler, elektrifiserte kjøretøy og Lincoln luksusbiler.Konsernet leverer også finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. Ford Motor Company har som mål å ha en ledende rolle innen elektrifisering, mobilitetsløsninger, inkludert selvkjørende biler, og sammenkoblede tjenester. Ford har cirka 188 000 ansatte over hele verden. For mer informasjon om Ford, produktene og Ford Motor Credit Company, vennligst se www.corporate.ford.com

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford kjøretøy i 50 markeder og har ca. 45.000 ansatte ved sine heleide anlegg. De har rundt 59.000 ansatte når fellesforetak og ikke-konsoliderte virksomheter er inkludert. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomhet Ford Servicemarked og 19 produksjonsenheter (hvorav 12 er heleide og 7 er ukonsoliderte joint venture fasiliteter.). Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Ford Motor Norge er en bilprodusent og mobilitetsselskap som importerer biler og deler for salg gjennom et forhandlernettverk på 82 salgs- og servicepunkter. Den første Ford-bilen kom til Norge allerede i 1906, trolig gjennom firmaet E.C. Gjestvang i Oslo. Lenge var det kun private forhandlere som importerte Ford til Norge via Danmark. Først i 1960 ble Ford Motor Norge etablert etter sterkt engasjement fra blant annet Trygve Lie, FNs første generalsekretær og norsk ambassadør i Washington.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no