Følg Ford Motor Norge AS

​Solberg Bil AS i Skien overtar Windsvoll Bil AS på Notodden.

Pressemelding   •   mai 25, 2016 14:52 CEST

Solberg Bil AS i Skien overtar Windsvoll Bil AS på Notodden.

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Solberg Bil AS i Skien og Windsvoll Bil AS, om at Solberg Bil kjøper 70% av aksjene i Windsvoll Bil AS og dermed overtar ansvaret for Ford-representasjonen fra 1. juni 2016. Navnet på Notodden-forhandleren vil foreløpig bli Solberg Bil Windsvoll.

Vi er overbevist om at dette er en god løsning for Ford og våre kunder i Telemark sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg. Solberg Bil AS viser evnen til å levere volumer over tid og har meget god kundetilfredshet. Det er hyggelig at Solberg Bil ser god forretning i Ford-agenturet.

Solberg Bil har over tid bygget opp en solid Ford-representasjon med et flott FordStore-anlegg i Skien som også inkluderer et eget Transit Senter. Solberg Bil overtok ansvaret for Porsgrunn området i 2014 og har kontinuerlig levert gode volumer på Ford.

Vi er svært godt fornøyd med løsningen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet mellom Ford Motor Norge AS og Solberg Bil AS uttaler Daglig Leder i Solberg Bil, Ole B. Solberg. Notodden og områdene rundt er kjent for glødende bil-interesse. Vi gleder oss til å fortsette med engasjement og entusiasme i Windsvoll Bil sier Solberg. Nå skal vi i gang med en større oppgradering av anlegget både utvendig og innvendig.

Vi har ambisiøse planer uttaler Solberg som ikke legger skjul på at Fords ekspansive modellprogram både på Nyttekjøretøy og Personbil og ikke minst med et bredt sortement med AWD gir store muligheter.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Solberg Bil AS v/Daglig leder Ole B. Solberg, Mobil 977 75 400

Konsernsjef Pål A. Solberg Mobil 915 96 710

Informasjonsdirektør Ford Motor Norge Anne Sønsteby, Mobil 905 10 518

For flere Ford-bilder se: www.fordmedia.eu

Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.