Gå videre til innhold
​Solberg Bil AS i Skien overtar Windsvoll Bil AS på Notodden.

Pressemelding -

​Solberg Bil AS i Skien overtar Windsvoll Bil AS på Notodden.

Solberg Bil AS i Skien overtar Windsvoll Bil AS på Notodden.

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Solberg Bil AS i Skien og Windsvoll Bil AS, om at Solberg Bil kjøper 70% av aksjene i Windsvoll Bil AS og dermed overtar ansvaret for Ford-representasjonen fra 1. juni 2016. Navnet på Notodden-forhandleren vil foreløpig bli Solberg Bil Windsvoll.

Vi er overbevist om at dette er en god løsning for Ford og våre kunder i Telemark sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg. Solberg Bil AS viser evnen til å levere volumer over tid og har meget god kundetilfredshet. Det er hyggelig at Solberg Bil ser god forretning i Ford-agenturet.

Solberg Bil har over tid bygget opp en solid Ford-representasjon med et flott FordStore-anlegg i Skien som også inkluderer et eget Transit Senter. Solberg Bil overtok ansvaret for Porsgrunn området i 2014 og har kontinuerlig levert gode volumer på Ford.

Vi er svært godt fornøyd med løsningen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet mellom Ford Motor Norge AS og Solberg Bil AS uttaler Daglig Leder i Solberg Bil, Ole B. Solberg. Notodden og områdene rundt er kjent for glødende bil-interesse. Vi gleder oss til å fortsette med engasjement og entusiasme i Windsvoll Bil sier Solberg. Nå skal vi i gang med en større oppgradering av anlegget både utvendig og innvendig.

Vi har ambisiøse planer uttaler Solberg som ikke legger skjul på at Fords ekspansive modellprogram både på Nyttekjøretøy og Personbil og ikke minst med et bredt sortement med AWD gir store muligheter.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Solberg Bil AS v/Daglig leder Ole B. Solberg, Mobil 977 75 400

Konsernsjef Pål A. Solberg Mobil 915 96 710

Informasjonsdirektør Ford Motor Norge Anne Sønsteby, Mobil 905 10 518

For flere Ford-bilder se: www.fordmedia.eu

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518
Per Gunnar Berg

Per Gunnar Berg

Adm. dir. Ford Motor Norge +47 - 994 01 201

Relatert innhold

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Bilbutikken AS starter som Ford-forhandler i Drammen og etablerer fullverdig FordStore i sitt anlegg på Gulskogen.

Det er inngått avtale mellom Ford Motor Norge AS og eierne av Bilbutikken AS om etablering av virksomhet for salg og service av Ford i Drammen fra 1. juni i år. Representasjonen i Drammen vil etter en oppstartsperiode bli utvidet og oppgradert til å omfatte en fullverdig FordStore, slik at Bilbutikken kan tilby alle produkter og tjenester som er tilgjengelig fra Ford.

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo - 3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa, i tillegg til den etablerte FordStore i Asker og Bærum.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no