Gå videre til innhold
Verdenspremiere for nye Ford Fiesta på «Go Further» arrangement 29. november i Køln
Verdenspremiere for nye Ford Fiesta på «Go Further» arrangement 29. november i Køln

Pressemelding -

Verdenspremiere for nye Ford Fiesta på «Go Further» arrangement 29. november i Køln.

Ford Motor Companys toppsjef Mark Fields og Europa-sjef Jim Farley vil avduke helt nye Ford Fiesta på et spesielt «Go Further» arrangement i Køln 29. november.

Ford vil også komme med flere detaljer rundt sin Smart Mobility strategi, nyheter om drivstoffbesparende teknologier og presentere nye nyttekjøretøy til de mer enn 2500 representantene fra media, forhandlere og ansatte som vil være tilstede. Arrangementet vil finne sted i fabrikklokalene i Køln der den nye Fiestaen skal produseres.

- Den nye Fiestaen vil representere kjøreglede, sportslighet, avansert teknologi og design i særklasse, samtidig som den er trofast mot alt det den ikoniske småbilen står for - og som har begeistret flere generasjoner Fiesta-eiere de siste 40 årene, sier Jim Farley.

Fields og Farley vil få selskap på scenen av Ford-ansatte fra hele Europa som har hjulpet til med å forvandle selskapet til det det er i dag.

Arrangementet vil starte 20.00 den 29. november, og vil bli mulig å se live eller i opptak på flere språk.

Pressemeldinger, foto, video og annen informasjon vil bli lagt ut på den digitale pressemappen gofurther.fordpresskits.com.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no