Gå videre til innhold
Bilservice Egersund AS overtar Bay Auto AS i Kristiansand og Mandal. Etablerer FordStore i Kristiansand

Pressemelding -

Bilservice Egersund AS overtar Bay Auto AS i Kristiansand og Mandal. Etablerer FordStore i Kristiansand

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Bilservice Egersund AS og Bay Auto AS, om at Bilservice Egersund kjøper 100% av aksjene i Bay Auto AS og den tilhørende bygningsmassen, og dermed overtas ansvaret for Ford representasjonen i Kristiansand og Mandal.

Bilservice Egersund har bevist at de i løpet av kort tid har klart å bygge opp en solid Ford-virksomhet i Egersund der kundene blir satt i hovedfokus - noe de har bevist ved å vinne Fords utmerkelse «Chairmans Award» hele tre ganger på rad - samtidig som de har levert gode salgsresultater både på personbil og nyttekjøretøy. Det er gledelig for oss og våre kunder at de nå vil ta neste steg og overta ansvaret for et enda større markedsområde og etablere FordStore i Kristiansand sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen vil være effektiv 1. oktober 2016.

Vi er svært godt fornøyd med løsningen som legger til rette for videre vekst i samarbeidet mellom Ford Motor Norge AS, Bilservice Egersund AS og Bay Auto AS uttaler Daglig Leder i Bilservice Egersund AS, Johnny Brekke. Han har sammen med sin majoritetseier, Hans Petter Bøgh Hafsøe ambisiøse vekstplaner med Ford og henviser til Fords ekspansive modellprogram med en rekke nyheter både i år og i nærmeste fremtid så vel på nyttekjøretøy, personbil og ikke minst med et bredt sortiment med firehjulstrekk og en rekke kommende alternative drivlinjer som gir store muligheter. Bay Auto AS er en eksklusiv Ford-forhandler med dyp forankring i lokalmiljøet med dedikerte Ford-medarbeidere som vi gleder oss til å jobbe tett sammen med, legger Brekke til. Dagens eier av Bay Auto AS, Harald Natvig, ser frem til å overlate stafettpinnen til en dyktig og stabil eier og driver.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Bilservice Egersund AS v/Daglig leder Johnny Brekke, Mobil: 40 40 84 61

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no