Gå videre til innhold
​Finnmark Motorsenter AS starter som Ford-forhandler i Alta.

Pressemelding -

​Finnmark Motorsenter AS starter som Ford-forhandler i Alta.

Etter kort tids avbrudd, vil det igjen være full Ford virksomhet i Ford-lokalene i Altaveien 77 fra 1. september. Toto Hagen har sammen med det lokale teamet sitt i Alta arbeidet hardt for å raskt komme i gang.

Det er så mye underliggende verdier i et merke som Ford og vi ser helt klart at vi gjennom å konsentrere oss om dette bilmerket med et engasjert team i Alta raskt får en sunn og levedyktig virksomhet sier Toto Hagen entusiastisk.

Ford er også svært fornøyd – ikke minst med at vi hurtig kommer i gang, slik at alle våre lojale kunder i Finnmark igjen vil få den beste servicen og opplevelsen sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Vi er svært godt fornøyd med løsningen som legger til rette for dedikasjon og vekst i samarbeid med Ford Motor Norge AS, sier salgsleder i Finnmark Motorsenter, Sven Ole Heitmann som ikke legger skjul på at Fords ekspansive modellprogram både på Nyttekjøretøy og Personbil og ikke minst med et bredt sortement AWD (4x4) vil gi dem store muligheter fremover.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Finnmark Motorsenter AS v/styreleder Toto Hagen Mobil: 908 41 475

Ford Motor Norge v/Informasjonsdirektør Anne Sønsteby, Mobil: 905 10 518

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518
Per Gunnar Berg

Per Gunnar Berg

Adm. dir. Ford Motor Norge +47 - 994 01 201

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no