Gå videre til innhold
Ford lanserer to lekre spesialutgaver av Ford Mustang

Pressemelding -

Ford lanserer to lekre spesialutgaver av Ford Mustang

For flere bilder, videoer og informasjon fra Go Further-arrangementet: KLIKK HER

--------------------------------------

Ford lanserte i dag to spesialutgaver av Ford Mustang med unikt design og eksklusivt utstyr.

Ford Mustang Black Shadow Edition byr blant annet på eksklusive 19-tommers sorte aluminiumsfelger med unike, sorte eksteriørdetaljer. Den karakteristiske og mer klassiske Ford Mustang Blue Edition er en hyllest til ikonets historie, både med de i øyenfallende «Grabber-fargene» og sporty signaturstriper.

- Ford Mustang står allerede i dag frem i mengden på veier rundt i Europa. Med de nye modellene vil enda flere snu seg etter en Mustang. Special Edition-utgaver har vært en viktig del av ikonets historie i 50 år. Nå kan også europeiske kunder få ta del i dette, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Begge modellene er tilgjengelige med fastback-karosseri og byr på eksklusivt utstyr som oppvarmede og ventilerte seter, Fords toppmoderne SYNC 3 kommunikasjons- og underholdningssystem med navigasjon, stemmestyring på norsk, og et førsteklasses stereoanlegg.

Ford Mustang Black Shadow Edition
* Vil være tilgjengelig for bestilling med Fords råe 421 hestekrefters 5.0-liters V8-motor fra våren 2017.

* Den tøffe sportsbilen vil være tilgjengelig både med en 6-trinns manuell girkasse og med automatgir.

* Den kommer i fire farger: Platinum White, Triple Yellow, Race Red og Grabber Blue.

* Blant de unike stylingelementene er en svart ponny-logo på GT-grillen, fremtredende sorte striper langs det bulende panseret og på tvers av sidene og 5-liters emblemet på forskjermene.

* Leveres med et eksklusivt Shaker Pro bilstereoanlegg med 12 høytalere og åtte tommers subwoofer.

* Sort skinninteriør med fargede kontrastsømmer.

Ford Mustang Blue Edition
*
Er tilgjengelig for bestilling nå, både med den kraftige 5-liters V8-motoren med 421 HK eller med den mer drivstoffeffektive 2.3-liters EcoBoost-motoren med 317 HK

* Den kommer både med en 6-trinns manuell girkasse og lynrask automatgirvariant.

* Leveres i Fords karakteristiske Grabber Blue-farge. Grabber-fargene er oppkalt etter sin evne til å vekke (grab) oppmerksomhet og ble først introdusert på Shelby GT350 og GT500 modeller i 1969. Siden den gang har Ford tilbudt Mustang i mer enn 20 forskjellige «Grabber-farger» som Grabber Orange, Grabber Yellow og Grabber Lime. Disse modellene har blitt spesielt interessante for samlere.

* I tillegg til den lekre fargen vil sorte striper på panser og tak, samt sorte 19-tommers aluminiumsfelger gjøre sitt til at denne bilen garantert står ut i mengden.

Mustang i Europa
*
Ford Mustang 5.0-liters V8 med manuell girkasse gjør unna 0-100 på 4,8 sekunder. Den mer drivstoffeffektive 317 hestekrefters 2.3-liters EcoBoost-varianten gjør den samme øvelsen på 5,8 sekunder.
* Nesten 23 000 Ford Mustang har blitt solgt i Europa siden den ikoniske sportsbilen ble lansert sommeren 2015. To av tre har vært en fastbackmodell, mens resten er kabrioletvarianten. 
* Rød, grå og sort er de mest populære Mustang-fargene og hele 64% av kundene velger V8-motor i Europa.

*I Norge er det solgt 108 Ford Mustang siden introduksjonen og 17 av disse er en GT-variant.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

10.000 Ford Mustang er solgt i Europa og bilen  utropt til den ultimate stuntbilen av Top Gears “Stig”

10.000 Ford Mustang er solgt i Europa og bilen utropt til den ultimate stuntbilen av Top Gears “Stig”

Nye Ford Mustang er nå utropt til den ultimate stuntbilen av Ben Collins – en av Hollywoods dyktigste stuntsjåfører og mannen som i 8 år spilte “Stig” i BBCs “Top Gear”. Kåringen skjer i hans nye film “Ben Collins: Stunt Driver” med premiere 9. november. I filmen slår Ford Mustang Fastback - med en 5-liters V8-motor - en rekke høyytelses gateracere og racerbiler i en utfordrende høyhastighetstest.

Sett deg bak rattet på nye Ford Mustang V8 på Silverstoneracerbanen i en fantastisk interaktiv video.

Sett deg bak rattet på nye Ford Mustang V8 på Silverstoneracerbanen i en fantastisk interaktiv video.

Alle kan nå få følelsen av, hvordan det er å kjøre nye Ford Mustang med V8-motoren på en av de mest legendariske racerbanene i verden - Silverstone i England. En interaktiv video med et utall av perspektiver gir en følelse av å sitte bak rattet på den nye sportsbilen, og man bestemmer selv kameraets vinkel – fra kameraer inne i bilen til kameraer på støtfangeren og på et helikopter over bilen.

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no