Gå videre til innhold
KLAR TALE: - Jeg har kanskje ikke så mye igjen av livet mitt. Derfor vil jeg forsøke å utnytte de mulighetene jeg har til å kjøre litt fort og ha litt moro i livet, sier 97 år gamle Lennart Ribring om sitt kjøp.
KLAR TALE: - Jeg har kanskje ikke så mye igjen av livet mitt. Derfor vil jeg forsøke å utnytte de mulighetene jeg har til å kjøre litt fort og ha litt moro i livet, sier 97 år gamle Lennart Ribring om sitt kjøp.

Pressemelding -

Lennart (97) kjøpte seg ny Ford Mustang med 421 HK!

For ytterligere informasjon, flere bilder; https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2016/11/11/the-97-year-old-man-who-climbed-into-a-mustang-and-drove-it-away.html

---------------------------------

- Jeg heter Lennart Ribring. Jeg er 97 år gammel og kjører en 5-liters V8 Ford Mustang og er veldig fornøyd. Slik starter historien om den spreke svensken som nå sprer seg over hele Europa.

Fords Model T var bare 11 år gammel da Lennart fra Stockholm ble født i 1919.

Den Mustang-frelste 97-åringen har hatt denne sterke kjærligheten til det amerikanske ikonet siden de første Mustangene ankom Sverige midt på 60-tallet.

- Jeg falt for Mustangen med en gang den kom. Siden den gang har jeg egentlig aldri tenkt på noen annen bil, sier Ribring.

Mange har latt seg imponere over Ribrings bilkjøp. Historien har nemlig spredd seg i rekordfart på sosiale medier over hele Europa.

Lennart har nemlig kjøpt verdens mest solgte sportsbil i år med en 5-liters muskuløs V8-motor med hele 421 hestekrefter og 524 Newtonmeter.

Vil ha litt moro og fart 

Denne kommer komplett med den karakteristiske dype og buldrende lyden som har kjennetegnet Mustang i mer enn 50 år.

- Jeg har kanskje ikke så mye igjen av livet mitt. Derfor vil jeg forsøke å utnytte de mulighetene jeg har til å kjøre litt fort og ha litt moro i livet. Jeg ville ha en Mustang - ferdig snakket, sier 97-åringen.

Han sier at han kjente seg som en konge på veien bak rattet i den rå sportsbilen.

- Alderen til tross ser han godt, har en bra reaksjonsevne og har selvsagt en rutine som sjåfør som ikke veldig mange på hans alder har, sier sønnen hans, Mikael Ribring.

- Lær dere bilen skikkelig før dere kjører

Lennart jobber enda deltid som revisor og ønsker å dele følgende visdomsord.

- Jeg vil oppfordre unge sjåfører til å lære seg bilen sin skikkelig før de starter å kjøre den. Du må alltid tenke på sikkerhet først.

Den nye Ford Mustangen er den første modellen som er lagt ut for salg i Europa siden den første modellen ble lansert i USA i 1964.

Modellen Lennart valgte, en Mustang GT, koster fra 1,237 millioner kroner i Norge. En 2.3-liters variant med 317 hestekrefter får du fra 747 000 kroner.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no