Følg Ford Motor Norge AS

Ford med detaljer om en rekke produktlanseringer ved et spesielt "Go Further"-arrangement i Amsterdam 6. september.

Pressemelding   •   sep 03, 2012 00:05 CEST

Ford Motor Company vil avsløre detaljene for en større og akselerende produktutvikling for Europa på et spesielt “Go Further”-arrangement i Amsterdam 6. september.

Vertskap for det direktesendte arrangementet fra den nye Ziggo Dome-arenaen er Fords administrerende direktør Alan Mulally, Ford of Europes styreformann Stephen Odell og andre sentrale Ford-ledere.

På arrangementet planlegger Ford en global avdukning av en rekke nye modeller og teknologier for Europa som en del av selskapets globale One Ford-plan.

- Vi ser frem til å kunne dele detaljene i den største produkt- og teknologilanseringen i Ford of Europe's historie med kunder, forhandlere, ansatte og media på dette unike arrangementet, sier Odell.

Arrangementet vil kunne følges direkte eller i opptak på mange språk på www.gofurtherlive.com  6. september fra 13.30 til 15:00.

Nyhetsmeldinger, bilder og videoer vil bli tilgjengelig og kontinuerlig oppdatert på gofurther.fordmedia.eu.

 

Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.