Gå videre til innhold
Ford med fokus på Edge, Ranger,  AWD og høyytelsebiler i Frankfurt

Pressemelding -

Ford med fokus på Edge, Ranger, AWD og høyytelsebiler i Frankfurt

Den helt nye SUV-modellen Edge med europeiske spesifikasjoner får en av hovedrollene på Fords stand på høstens internasjonale bilutstilling i Frankfurt sammen med selskapets øvrige SUV-modeller og andre modeller med AWD (firehjulstrekk). Forhåndsvisningen for pressen finner sted 15. og 16. september.

Ford vil også vise den nye Ford Ranger pickup for første gang i Europa.

Edge og Ranger er blant 9 Ford-modeller med AWD eller firehjulsdrift, inklusive Focus RS, Galaxy, S-MAX, Mondeo, Mondeo Vignale, Kuga og stor 2-tonns Transit. Edge utvider også Fords SUV-program i Europa, som inkluderer EcoSport og Kuga.

Et annet fokusområde for Ford i Frankfurt blir er høyytelsesmodeller som Focus RS, Focus ST, Focus ST diesel og Fiesta ST. I tillegg rettes også søkelyset mot Ford Mustang og den nye superbilen Ford GT.

Ford vil på pressedagene levere en rekke Ford Live! webcasts med representanter for selskapets ledelse og fremtredende eksperter på bilindustrien på Fords stand. Innslagene kan også sees på http://iaa2015.fordpresskits.com:

15. september

  • 11.00 - 11.15: Jim Farley, Toppsjefen i Ford Europa og Andrew Eynon, BSM Research. Temaet er SUV-markedet i Europa ut fra forbrukerendringer mot nye produkter med flere bruksområder.
  • 15.00 - 15.15: Derek Ward, leder for Global Advanced Vehicle Dynamics og biljournalisten Hilton Holloway om AWD-teknologier og fordeler dette gir forbrukerne.

16. september

  • 11.00 - 11.15: Barb Samardzich, Operasjonell leder for Ford Europa og Bjørn Bartholdy, professor for mediadesign og direktør for Cologne Game Lab om global mobilitet.
  • 13.00 - 11.15: Roelant de Waard, Ansvarlig for markedsføring, salg og servicemarkedet i Ford Europa og Ben Collins, tidligere “Stig” på BBCs “Top Gear” om Fords høyytelsesbiler og Focus RS

Den digitale pressemappen fra bilutstillingen i Frankfurt er tilgjengelig på: http://iaa2015.fordpresskits.com.

Emner

Kategorier


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no