Gå videre til innhold
FORDS STJERNER: Her er noen av Fords stjerner på den internasjonale bilmessen i Frankfurt: Nye Ford Mustang, den nye lukuriøse ni-seteren Tourneo Custom, en spesialutgave av supersportsbilen Ford GT og nye Ford EcoSport.
FORDS STJERNER: Her er noen av Fords stjerner på den internasjonale bilmessen i Frankfurt: Nye Ford Mustang, den nye lukuriøse ni-seteren Tourneo Custom, en spesialutgave av supersportsbilen Ford GT og nye Ford EcoSport.

Pressemelding -

​ Ny Mustang, EcoSport og Tourneo Custom er Fords viktigste nyheter på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt

For de siste bildene, videoene og mer informasjon fra messen: KLIKK HER


Ford hadde i dag europeisk premiere på nye og sprekere Ford Mustang, den nye firehjulsdrevne kompakt-SUV-en, Ford EcoSport, og den luksuriøse 9-seteren Tourneo Custom.

Også en ny og eksklusiv versjon av Europas mest solgte pickup så langt i år, Ranger Black Edition, som det bare vil produseres 2500 biler av, ble vist frem for første gang på den internasjonale bilmessen i Frankfurt i Tyskland.

- Den store bredden i utvalget vårt gjør at Ford kan fortsette å gjøre innovasjon og sofistikert teknologi tilgjengelig for folk flest, uavhengig av hva slags type bil de ønsker seg. Nå er avansert teknologi brukt i vår supersportsbil Ford GT også gjort tilgjengelig i nye Ford Mustang, sier toppsjefen i Europa Steven Armstrong.

Umiskjennelig Ford Mustang

Nye Ford Mustang har et mer atletisk design, mer sofistikerte motorer, forbedret understell og mer avansert teknologi enn noensinne. Ford har faktisk solgt mer enn 30 000 Mustang i Europa siden den ble introdusert i 2015. I fjor ble den verdens mest solgte sportsbil.

Designet har blitt nytt, samtidig som den mer enn 50 år gamle ikoniske arven er bevart.

Den herlige ytelsen og engasjerende kjøreopplevelsen som alltid har vært hjertet i Ford Mustangs DNA, ivaretas av den nyutviklede 5-liters V8-motoren som er anslått til å levere 450HK, og en ny og bedre 290HK sterk 2.3-liters EcoBoost-bensinmotor.

Begge er tilgjengelige med den nye og lynraske 10-trinns automatgirkassen som både sparer drivstoff og gir bilen bedre akselerasjon.

Nye Mustang får også Fords første 12-tommers krystallklare og digitale LCD-skjerm i dashbordet. Herfra kan du velge mellom bilens forskjellige kjøremodus. Nye Mustang har to nye kjøreoppsett, en egen modus «My Mode» og «Drag Strip Mode». I «Drag Strip Mode» forventes det at varianten med V8-motoren gjør unna 0-60 mph (0-97 km/t) på under 4 sekunder!

Nye Mustang kommer naturligvis også med det siste innen førerassistansesystemer fra Ford. Også det nye infotainmentet-systemet, SYNC3, er nå på plass i ikonet.

For flere bilder, video og informasjon om nye Mustang: KLIKK HER

Ny EcoSport med firehjulstrekk

Nye Ford EcoSport har blitt ny på alle måter. Både utseende, et nytt interiør og flere avanserte teknologien er fornyet. Nå kommer også den kompakte SUVen med firehjulstrekk.

Sammen med en nyutviklet 1.5-liters Ford EcoBlue 125 hestekrefters dieselmotor kan du nå få Fords intelligente firehjulstrekksystem. Nye EcoSport vil også være tilgjengelig med den prisbelønte 1-liters EcoBoost bensinmotoren og forhjulstrekk.

Nye EcoSport har fått et nytt og mer robust eksteriør. Også innvendig har det blitt langt mer moderne og mer brukersentrert med 8 tommers berøringsskjerm, oppvarmet ratt– for å nevne noe. Den kompakte SUV-en har også fått nye og enda bedre seter.

Nye EcoSport byr også på et helt nytt premium B&O Play lydsystem hvor hele 10 høyttalere og en subwoofer leverer den optimale lydopplevelsen.

Den kompakte SUV-en kommer også med blindsonevarsler, cruisekontroll, ryggekamera, samt en rekke andre avanserte førerassistansesystemer.

For flere bilder, video og informasjon om den nye Ford EcoSport: KLIKK HER

9-seters luksusfrakter

Nye Tourneo Custom kan by på lekkert design, premium-løsninger ogrikelig med plass for opptil 9 personer.

Som den eneste bilen i sitt segment tilbyr Tourneo Custom muligheten til å snu setene på andre seterad. slik at passasjerene på andre og tredje rad ser mot hverandre. Seteradene kan også stilles inn slik at alle ser i bilens kjøreretning.

Komforten forbedres ytterligere med nye seter med forbedret skumpolstring og geometri for optimal støtte, samt en betydelig forbedret lydreduksjon spesielt for passasjerene på andre og tredje seterad. Bakre setepassasjerer vil også sette pris på det mer effektive klimaanlegget som gir raskere kjøling eller oppvarming, 6 USB-porter og 10-høyttalers lydsystem innstilt for en en optimal lydopplevelse, uavhengig av bakseteoppsettet.

Som den første i klassen kan Ford Tourneo Custom også by på en intelligent hastighetsbegrenser som automatisk holder bilen innenfor de fartsgrensene bilen registrerer. Nye Tourneo Custom tilbyr også en rekke andre topp moderne førerassistanse- og sikkerhetssystemer.

For flere bilder, video og informasjon om nye Tourneo Custom: KLIKK HER

Ford Ranger Black Edition

Spesialutgaven av Ford Ranger er basert på den populære Limited-serien, men er lakkert helt svart, med svart finish på grillen, aluminiumsfelgene, veltebøylen og andre eksteriørdetaljer. Den er allerede tilgjengelig for salg nå og Ford Europa forventer at det begrensede opplaget på den eksklusive modellen på 2500 biler, vil bli utsolgt i løpet av kort tid.

Eksklusiv GT-utgave

Supersportsbilen Ford GT blir også vist frem i en ny og eksklusiv utgave. Med GT ’67 Heritage Edition skal den hedre arven etter racerbilen GT40 Mark IV som vant 24-timers løpet på Le Mans i 1967.

GT ’67 Heritage Edition får et unikt interiør, eksteriørfarger og en rekke andre eksklusive detaljer. Den 647 hestekrefters sterke supersportsbilen er bygget i karbon og byr på absolutt alt av det siste innen teknologi. En effektiv 3.5-liters Ecoboost V6-motor sørger for kreftene i dette smykket av en bil.

Ny Fiesta Active crossover og Fiesta ST

På messen vil også alle de nye variantene av Europas mest avanserte småbil, nye Ford Fiesta, bli vist frem. Både den luksuriøse Vignale-varianten og den mer sportslige ST-Line vil komme til Norge allerede i løpet av høsten. Neste år vil også den mer høyreiste Fiesta Active crossover-varianten være klar for Norge. Her kombineres en robust SUV-inspirert styling med takrails og høyere bakkeklaring. Også nye Ford Fiesta ST, med en helt ny 200 HK sterk med en 1,5 liters tresylindret EcoBoost-motor er på Fords stand.

For flere bilder, videoer og informasjon om nye Ford Fiesta: KLIKK HER

For bilder og informasjon om den nye råtassen Ford Fiesta ST: KLIKK HER

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no