Gå videre til innhold
Den ultimate julegaven til Mustang-fans!

Pressemelding -

Den ultimate julegaven til Mustang-fans!

Bestill en håndlaget klokke med deler fra klassiske varianter av sportsbilikonet Ford Mustang.

- Når en Ford Mustang ender på skraphaugen, ser mange bare en haug metall. Vi ser sjelen til en bil og en historie som fortjener å bli fortalt. Vi bringer Mustangene tilbake til livet i form av en klokke, sier Christian Mygh, eieren av det danske firmaet REC Watches.

Sammen med Jonathan Kamstrup saumfarer han bilkirkegårder over hele verden på jakt etter bildeler til klokkene sine. Prisen på de håndlagde mesterverkene starter på 1495 dollar, eller drøye 12 000 kroner.

Klokke med dine egne bildeler

For den ekte Mustang-entusiasten kan REC Watches også skape klokker av private bildeler. Verdensmester i drifting, Vaughn Gittin Jr., har blant annet en klokke med karbondeler fra karosseriet til sin 700 HK sterke Ford Mustang RTR.

For å forsikre seg om at historien til bilen ikke glemmes, snakker selskapets representanter med tidligere eiere, samler historier og bilder fra bilens tidligere liv og produserer en skreddersydd video som følger med klokkekjøpet.

Unikt design
Hver eneste klokke inneholder kjøretøyets identifikasjonsnummer, produksjonsår og de klassiske Mustang-detaljene. En strømbryter utformet som en drivstoffmåler viser gjenværende batterikapasitet. En rekke andre detaljer er også inspirert av den ikoniske sportsbilens instrumentpanel.

På en av sine mange reiser fant den danske duoen selve skatten, en 1966-modell Raven Black. Denne har dannet utgangspunkt for en «limited edition»-serie P51-04 som består av 250 klokker.

Suksess fra første stund
Med navn hentet fra et kampfly fra 2. verdenskrig ble Ford Mustang lansert i 1964. Den radikale stylingen og de svært sportslige prestasjonene gjorde den raskt til en stor suksess. Superbilstatusen ble ytterligere forsterket med stjernerollen i action-filmen «Bullit» med Steve McQueen i 1968. I etterkant har ikonet hatt en rekke roller i store Hollywood-produksjoner og en rekke sanger.

Den moderne Ford Mustang ble verdens mest solgte sportsbil i fjor, noe som viser at den har beholdt sin helt spesielle stjernestatus.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no