Gå videre til innhold
Ford Mustang  i ny Little Mix-musikkvideo

Pressemelding -

Ford Mustang i ny Little Mix-musikkvideo

Å koble en av verdens mest populære popgrupper med verdens mest solgte sportsbil i samme musikkvideo er helt logisk- spesielt når sangen det dreier seg om heter «Power».

Det er nøyaktig slik jentene i den britiske gruppa Little Mix resonnerte da de skulle lage musikkvideo til sin nyeste single fra albumet «Glory Days», som har toppet hitlistene verden rundt. Little Mix var også et av de heteste navnene under minnekonserten i Manchester forrige helg.

I musikkvideoen deler Leigh-Anne, Jesy, Jade og Perrie scenen med en Ford Mustang Shelby GT mens de synger om kvinner og kontroll.

Sexy og kul med nydelig interiør

- Mustangen var helt utrolig. Den er sexy og kul med et nydelig interiør, sier bandet, som i videoen danser rundt den ikoniske sportsbilmodellen.

Little Mix er for tiden halvveis gjennom Europa-delen av sin verdensturne som inkluderer stopp i 17 land. Så langt har de besøkt Tyskland, Østerrike, Sveits, Italia, Tyskland, Belgia, Nederland, Danmark, Sverige og Frankrike.

3800 filmopptredener

Etter lanseringen i 1964 har Mustang vært en naturlig del av populærkulturen med mer enn 3800 filmopptredener. Den har også vært tema i en rekke sanger. Nå selges ikonet over hele Europa, både som fastback og som convertible.

- Mustang er en bil med klare stjernekvaliteter, og har en egen evne til å få folk til å snu seg. Vi elsket ideen om å bruke en Mustang i Little Mix sin nye video, og er glade for å kunne hjelpe dem med det, sier vice president Communications and Public Affairs, i Ford Europa, Greg Daws.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder basert i Dearborn, Michigan, USA, som produserer eller distribuerer biler på over seks kontinenter. Med ca. 166.000 ansatte og 70 fabrikker på verdensbasis inkluderer konsernet bilmerkene Ford og Lincoln. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon vedrørende Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford-merkede kjøretøyer i 51 individuelle markeder og har ca. 66.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomheter Ford Customer Service Division og 22 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no