Gå videre til innhold
Dette er verdens største reklameplakat!

Pressemelding -

Dette er verdens største reklameplakat!

Denne Ford-reklamen for den nye SUVen EcoSport er nå offisielt blitt kåret til verdens største reklameplakat av GUINNESS WORLD RECORDS. Plakaten er faktisk like stor som 20 tennisbaner.

Den enorme reklamen er hengt opp på den ikoniske Espana-bygningen midt i sentrum av den spanske hovedstaden Madrid. Ifølge den offisielle målingen er den hele 5265 kvadratmeter. Det er 241,93 kvadratmeter mer enn den forrige verdensrekordplakaten som hang i Dhahran i Saudi Arabia.

- Lanseringen av nye EcoSport i Europa har budskapet «Life is out there, are you?» Det er dette vi forsøker å få ut til så mange som mulig midt i hjertet av Madrid, sier markedsdirektør i Ford Spania, Elena Burguete.

Gigantplakaten vil henge på bygningen til slutten av april. Deretter vil den bli donert til en veldedig organisasjon som hjelper mennesker med funksjonshemninger. Der vil alle materialene som er brukt bli gjenbrukt.

Nye Ford EcoSport er nå til salgs over hele Europa, og for første gang kommer den også som en Ford Performance-inspirert sportslig ST-Line variant. Den nye mellomstore SUVen kommer også med mulighet for trekk på alle fire og leveres med førsteklasses teknologier som det avanserte infotainment-systemet SYNC3, cruisekontroll, justerbar hastighetsbegrenser og navigasjon.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er en global bilindustrileder med ca. 202.000 ansatte verden over – og har hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA. Selskapet utvikler og produserer en rekke kjøretøy som inkluderer personbiler, nyttekjøretøy, lastebiler, og Lincoln luksusbiler. Ford Motor Company har en ledende rolle innen elektrifisering, selvkjørende biler og mobilitetsløsninger. Konsernet leverer finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. For mer informasjon om Fords produkter, vennligst besøk www.ford.no

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford kjøretøy i 50 markeder og har ca. 69.000 ansatte. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomhet Ford Servicemarked og 24 produksjonsenheter, inklusive samarbeidsprosjekter. Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Ford Motor Norge er en bilprodusent og mobilitetsselskap som importerer biler og deler for salg gjennom et forhandlernettverk på 82 salgs- og servicepunkter. Den første Ford-bilen kom til Norge allerede i 1906, trolig gjennom firmaet E.C. Gjestvang i Oslo. Lenge var det kun private forhandlere som importerte Ford til Norge via Danmark. Først i 1960 ble Ford Motor Norge etablert etter sterkt engasjement fra blant annet Trygve Lie, FNs første generalsekretær og norsk ambassadør i Washington.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no