Gå videre til innhold
Ford og B&O Beosonic™: Perfekt lyd i bilen med én berøring

Pressemelding -

Ford og B&O Beosonic™: Perfekt lyd i bilen med én berøring

Med et enkelt trykk får du nøyaktig den lyden du ønsker med funksjonen Beosonic™. Dette vil bli introdusert på flere av Fords ny biler med et lydanlegg fra B&O Sound System.

Enten det er podcaster, lydbøker, musikk eller nyhetene på DAB-radio: Med den nye funksjonen kan du lett få det perfekte lydbildet, tilpasset det du lytter til, med et enkelt trykk på berøringsskjermen.

– Med Beosonic blir det langt mer intuitivt å velge et lydbilde tilpasset det du hører på, enten det er klassisk musikk eller en podcast, sier Jan Schroll, Connectivity Manager, Ford of Europe.

Velg enkle lydinnstillinger med en berøring

Brukerne velger enkelt mellom lydinnstillingene «Bright, «Energetic», «Relaxed» og «Warm» eller en innstilling som kombinerer elementer fra flere av disse. De fem innstillingene sørger for at bass, diskant, rytmer, vokal og lignende tilpasses.

Det er også fem forhåndsinnstilte lydmodus: “Custom”, “Lounge”, “Neutral”, “Party” og “Podcast”. Du kan også ved en dobbeltberøring aktivere surround-moduset i hifi-anlegget.


Lyd tilpasset både modell og lydtype

For å tilpasse og fininnstille den nye funksjonen brukte HARMANS spesialister på akustikk en spilleliste med 25 sanger for å skape det perfekte lydbildet til ulike typer musikk.

– Merkevarene Ford og B&O deler de samme verdiene når det kommer til design og lyd. Vi er veldig stolte over at B&O Beosonics ett-trykks-funksjon nå er å få i Fords modeller. Dette gjør det langt enklere å få store lydopplevelser når du kjører, sier Greg Sikora, Director, Acoustic Systems Engineering, HARMAN.

B&O Sound Systems er tilgjengelig i alle Ford-modeller og er unikt designet og tilpasset hver enkelt modell. Beosonic ™ vil bli tilgjengelig i første omgang til følgende modeller: Kuga, Puma, Fiesta og Focus med B&O Sound Systems.*

Klikk her for å teste den nye funksjonen på nett.

* BeosonicTM vil dessverre ikke bli tilgjengelig på biler som allerede er solgt til kunder og levert med B&O Sound Systems.

Emner


Om Ford Motor Company

Ford Motor Company er et global selskap med hovedkontor i Dearborn, Michigan, USA. Selskapet utvikler, produserer, markedsfører og har service på en rekke kjøretøy som inkluderer personbiler, SUVer, nyttekjøretøy, lastebiler, elektrifiserte kjøretøy og Lincoln luksusbiler.Konsernet leverer også finansielle tjenester gjennom Ford Motor Credit Company. Ford Motor Company har som mål å ha en ledende rolle innen elektrifisering, mobilitetsløsninger, inkludert selvkjørende biler, og sammenkoblede tjenester. Ford har cirka 188 000 ansatte over hele verden. For mer informasjon om Ford, produktene og Ford Motor Credit Company, vennligst se www.corporate.ford.com

Ford Europa er ansvarlig for å produsere, selge og vedlikeholde Ford kjøretøy i 50 markeder og har ca. 43.000 ansatte ved sine heleide anlegg og konsoliderte fellesforetak. De har rundt 58.000 ansatte når ikke-konsoliderte virksomheter er inkludert. I tillegg til Ford Motor Credit Company inkluderer Ford Europas virksomhet Ford Servicemarked og 14 produksjonsenheter (hvorav 10 er heleide anlegg og 4 er ukonsoliderte fellesforetak). Den første Ford-bilen ble sendt til Europa i 1903 – samme år som Ford Motor Company ble etablert. Produksjon i Europa startet i 1911.

Ford Motor Norge er en bilprodusent og mobilitetsselskap som importerer biler og deler for salg gjennom et forhandlernettverk på 82 salgs- og servicepunkter. Den første Ford-bilen kom til Norge allerede i 1906, trolig gjennom firmaet E.C. Gjestvang i Oslo. Lenge var det kun private forhandlere som importerte Ford til Norge via Danmark. Først i 1960 ble Ford Motor Norge etablert etter sterkt engasjement fra blant annet Trygve Lie, FNs første generalsekretær og norsk ambassadør i Washington.

Kontakter

Anne Sønsteby

Anne Sønsteby

Pressekontakt Informasjonsdirektør Ford Motor Norge +47 - 905 10 518

Relatert innhold

Velkommen til Ford Motor Norge AS!

Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.

Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.

Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.

Vårt verdigrunnlag: Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre.

Les mer på www.ford.no